Urmareste-ne

Archive

Cota 2.00 Roland Garros 01.06.2018. Dublăm câștigul la Paris

Publicat

pe

Cota 2.00 Roland Garros 01.06.2018. Turneul din Franța oferă meciuri echilibrate, însă am găsit două partide care ne pot dubla banii.

Cota 2.00 Roland Garros 01.06.2018

Primul meci este cel dintre Nishikori și Simon, doi jucători în formă, care oricând pot decide o partidă în favoarea lor. Japonezul a luptat ceva pentru a ajunge în această fază, reușind să treacă ușor în primul tur de Janvier, 3-0, însă în turul doi a avut nevoie de cinci seturi pentru a-l învinge pe Paire, din Franța. Acum, întâlnește un jucător care vine după o finală de turneu jucată, la Lyon, așa că orice se poate întâmpla. Gilles Simon a reușit să ajungă în turul trei după două victorii aproximativ identice, 3-1 cu Basilashvili și Querrey. Acum, Simon susține adevăratul test al turneului, împotriva unui jucător care evoluează foarte bine în primele partide, însă apoi se clachează spre finalul turneului. Cei doi jucători mai trebuiau să se întâlnească o dată, la Paris, în 2012, însă atunci Nishikori a abandonat înainte de startul partidei. Ne așteptăm la o partidă foarte echilibrată, așa că pronosticul nostru pentru acest duel este un meci lung, de minimum patru seturi.


Ia bonusul automat de 500 RON oferit de Betano și pariază acest bilet!

Cota 2.00 Roland Garros 01.06.2018
Nishikori – Simon Peste 3,5 seturi @ 1.74
Goffin – Monfils Peste 3,5 seturi @ 1.63
Curs final: 2.83


Cota 2.00 Roland Garros 01.06.2018

Al doilea duel de pe biletul de cota 2.00 de la Roland Garros este cel dintre Goffin și Monfils, unde belgianul este favorit clar la victorie, chiar dacă turneul se joacă la Monfils acasă. Cei doi s-au mai întâlnit până acum de patru ori, scorul fiind egal, 2-2. Pe zgură au jucat o singură dată, în 2013, când Monfils s-a impus, însă atunci Goffin nu era în forma de acum. Pentru a ajunge în această fază, Goffin a trecut de Haase cu 3-2 și de Moutet cu 3-0, în timp ce Monfils a avut nevoie de patru seturi cu Bencherit și trei seturi cu Klizan. Ne așteptăm la o partidă foarte interesantă, în care vom avea parte de minimum patru seturi, așa că recomandăm să pariați pe un meci lung.


betmag.ro îți oferă întotdeauna cele mai bune cote la pariuri sportive.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii