Urmareste-ne

Archive

Cota 2 03.05.2019. „Caramelele” vor locul 7

Everton

Cota 2 de vineri 03.05.2019, este bătaie mare pentru acest loc, Leicester, Wolves și Watford, fiind și ele direct interesate de această poziție. Everton se poate apropia la un singur punt.

Pariază gratuit cota 2 de vineri, 03.05.2019

Everton – Burnley. H -1 @ 2.63

Tot ce trebuie să facă este să câștige meciul de astăzi cu Burnley și astfel reintră în această luptă. Nu trebuie să uităm că Burnely vine după un meci pierdut cu City, cu scorul de 0-1, o performanță uriașă dacă ținem cont de diferențele de buget și lot. Burnley a pierdut un singur meci din ultimele cinci disputate, este o echipă salvată de la retrogradare și se poate concentra doar pentru un loc mai bun în clasament.

Cota 2 din fotbal 3 mai 2019

În Premier League, orice loc superior obținut la finele campionatului îți poate adce zeci de milioane de euro în conturi. Everton a avut ceva probleme pe propriul teren de-a lungul acestui campionat, dar a reușit rezultate bune în ultima vreme. Everton are 9 victorii acasă, dintre care 3 au fost obținute în ultimele trei etape. Everton nu a primit vreun gol în ultimele patru etape disputate acasă, iar două dintre cele trei victorii obținute au fost la handicap.

Burnley nu este o echipă de deplasare, a obținut doar 4 victorii în tot sezonul, dar în ultimele două astfel de partide, Burnely a marcat cinci goluri și a scos 4 puncte. În 4 din ultimele 5 partide directe, de fiecare dată s-a consemnat rezultatul de peste 2,5 goluri marcate, iar patru s-au terminat în „GG”. Având în vedere faptul că Burnley este o echipă ce s-a salvat matematic de la retrogradare, acest meci poate să devină unul infernal pentru Everton, doar dacă oaspeții au fost motivați în vreun fel pentru acest final de sezon.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii