Urmareste-ne

Archive

Cota 2 04.05.2019. „Magiun” se întoarce

Viitorul

Cota 2 de sâmbătă 04.05.2019, celebrul antrenor de la meciul Dinamo – Foresta, s-a întors la fotbal. Acesta a fost numit la Sepsi, dar credem că este antrenor doar în acte, pentru că are licența PRO.

Pariază gratuit cota 2 de sâmbătă, 04.05.2019

Viitorul – Sepsi. 1 & peste 1,5 goluri marcate @ 2.17

Dacă la meciul de diseară o să stea pe bancă și Attila Hadnagy, atunci cu siguranță că putem să ne gândim că acesta este antrenorul covăsnenilor. Nu ai cum să renunți la un antrenor experimentat cum este Neagoe, să renunți așa ușor că nu ai avut rezultate în play-off. S-au auzit niște zvonuri că Neagoe a avut niște diferenduri cu Hadnagy și de aici până la demiterea primului dintre aceștia, a fost doar un pas.

Cota 2 din fotbal 4 mai 2019

În fine, din vară se spune că o să vină Miriuță, un om care cunoaște mentalitatea maghiarilor și care s-ar plia perfect pe stilul acestora. Sepsi a fost o dezamăgire cruntă în play-off, ocupă ultimul loc din clasament cu un singur punct obținut, are un golaveraj de 1-9, iar în ultimele 4 etape a avut înfrângeri pe linie. Viitorul s-a cam resemnat cu gândul de a ocupa locul 3, diferența până la Craiova fiind de 6 puncte.

Viitorul joacă fotbal, acest lucru sună ușor penibil, pentru că asta este treaba unui club profesionist din acest sport, dar în România trebuie specificat clar acest lucru. Constănțenii au luat 4 puncte din tripla cu primele trei clasate, ceea ce reprezintă extrem de mult. Dacă cei de la Viitorul s-au motivat suficient pentru acest joc, atunci Hagi și compania nu vor avea probleme. Marin Barbu este un antrenor ieșit din circuit, care nu are mijloacele necesare de a îl surprinde pe Hagi, dar și care nu are capacitatea de a se impune în fața propriilor jucători, mai ales fiind numit antrenor interimar.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii