Urmareste-ne

Archive

Cota 2 09.06.2018. American dream pe biletul de cota 2

Publicat

pe

Cota 2 09.06.2018. Băieții care joacă soccer ne aducă cota de la Superbet. Am analizat partida dintre New York City și Atlanta United.

Cota 2 09.06.2018. New York City – Atlanta United

Gazdele sunt pe locul doi în clasament cu 27 de puncte și au un golaveraj total de 29-19. În ultimele cinci etape au o evoluție destul de oscilantă, două victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri, fiind bilanțul gazdelor. În meciurile disputate pe propriul teren sunt neânvinși, au acumulat șase victorii cu un golaveraj total de 18-2. În ultimele două partide de acasă au reușit două victorii fără gol primit, cu un golaveraj total de 7-0.

Pariază gratuit pontul nostru: 1 @ 2.15


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


În partidele disputate de New York City se marchează o medie de 3,4 goluri per meci, iar în total au 12 jocuri unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci. Oaspeții de Atlanta sunt liderul clasamentului cu 29 de puncte și au un golaveraj total de 30-18. În ultimele cinci partide au o evoluție destul de ștearsă: două victorii, două înfrângeri și un rezultat de egalitate fiind bilanțul oaspeților. În meciurile disputate în deplasare sunt cea mai bună echipă, au patru victorii, un egal și o singură înfrângere, cu un golaveraj total de 8-7.

Cota 2 09.06.2018. New York City – Atlanta United

În partidele disputate de Atlanta se marchează o medie de 3,4 goluri per meci și au zece partide unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci. La gazde este antrenor celebrul jucător francez Patrick Vieira și cel mai important jucător este David Villa, dar acesta din urmă are mari șanse să lipsească la acest joc din cauza unei accidentări. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori până acum, de fiecare dată ambele echipe au marcat în meci, de fiecare dată scorul final a fost de peste 3,5 goluri în meci.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii