Urmareste-ne

Archive

Cota 2 11.06.2018. Dublăm banii cu un meci amical interesant

Publicat

pe

Cota 2 11.06.2018. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei este cel dintre Coreea de Sud şi Senegal, unde echilibrul este la el acasă.

Cota 2 11.06.2018. Coreea de Sud – Senegal

Coreea de Sud vrea să fie pregătită la maximum când începe Cupa Mondială, aşa că a disputat până acum nu mai puţin de trei meciuri de pregătire, iar cel de luni cu Senegal este al patrulea. Rezultatele au fost diferite, constanţa nefiind ceva ce a apărut în ultimele zile. Primul meci a fost câştigat cu Honduras, 2-0, apoi a pierdut cu 1-3 în faţa Bosniei, iar în ultimul duel a făcut egal cu Bolivia, scor 0-0. Acum ne aşteptăm din nou la echilibru, cu o echipă africană în formă.

Pariază gratuit pontul nostru: Ambele înscriu @ 2.10


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


De partea cealaltă, rezultatele celor din Senegal sunt foarte ruşinoase. Africanii au făcut doar un egal cu Luxemburg, scor 0-0, pentru ca apoi, la câteva zile distanţă, să fie învinşi de Croaţia, scor 2-1. Acum este ultima şansă pentru jucători să arate că sunt într-o formă bună înainte de turneul final, aşa că ne aşteptăm să vedem mai multă motivaţie din partea acestora. Din acest motiv, suntem de părere că Senegal va înscrie cel puţin un gol.

Cota 2 11.06.2018. Coreea de Sud – Senegal

Coreea de Sud şi Senegal s-au mai întâlnit până acum de două ori în meciuri amicale. Prima oară în 2006, când partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar a doua oară în 2009, când Coreea de Sud s-a impus cu 2-0. Acum cele două loturi sunt foarte echilibrate, aşa că ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi. Din acest motiv, alegerea noastră pentru acest duel este GG la o cotă foarte bună, 2.10.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii