Urmareste-ne

Archive

Cota 2, 15,04,2019. Derby la Pitești

Publicat

pe

FC Argeș

Cota 2 de luni, 15.04.2019, Mioveniul și FC Argeș își dispută supremația în zonă, cele două echipe sunt într-o formă foarte bună și vin după victorii importante în campionat.

Pariază gratuit cota 2 de luni, 15.04.2019

FC Argeș – Mioveni. 1 PR @ 2.40

FC Argeș a câștigat la Ploiești, iar cei de la Mioveni s-au impus la Cluj. FC Argeș încă nu are dreptul de a promova sezonul acesta, pentru că este o echipă sponzorizată de consiliul local, lucru interzis în fotbal. Cei din conducerea echipei spun că este o șansă destul de bună să se schimbe acest lucru. Piteștenii au un sponsor local, iar acesta pare a vrea să investească în echipă, nu știm exact cum o să funcționeze acest lucru în timpul sezonului, dacă federația o să fie de acord cu această schimbare în timpul competiției.

Cota 2 din fotbal 15 aprilie 2019

Cele două rivale sunt vecine de clasament, Argeșul ocupând locul 6, iar cei de la Mioveni fiind pe 7. FC Argeș este neînvinsă de șase etape consecutive, iar în ultimele trei are victorii pe linie, în timp ce Mioveniul este neînvinsă de patru runde, și vine tot după trei victorii consecutive. Piteștenii au o singură înfrângere pe propriul teren în tot sezonul, un golaveraj excelent de 28-6, dar în ultimul meci direct de acasă au pierdut cu 0-1.

Mioveni a pierdut de șase ori afară, însă are și cinci victorii, plus trei rezultate de egalitate obținute. Problema este că Mioveniul nu prea marchează în deplasare, a marcat doar într-un meci din ultimele trei avute și a primit gol în cinci din ultimele șapte deplasări. FC Argeș trebuie să se concentreze pe sezonul viitor, cele zece puncte în minus față de locul trei, par cam greu de recuperat în acest an.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii