Urmareste-ne

Archive

Cota 2 16.06.2018. Dublăm banii la Cupa Mondială

Publicat

pe

Cota 2 16.06.2018. Un meci de urmărit sâmbătă este cel dintre Danemarca şi Peru, două naţionale interesante, care au jucători buni în atac.

Cota 2 16.06.2018. Peru – Danemarca

Naţionala din Peru va intra foarte motivată pe teren, în special pentru că este conştientă de faptul că o posibilă calificare mai departe se poate obţine în acest meci, deoarece urmează apoi un duel cu Franţa. Înainte de Mondial rezultatele au fost bune, jucătorii din Peru reuşind să câştige cu 3-0 în faţa celor din Arabia Saudită. Acum, ne aşteptăm să vedem cel puţin un gol şi cu Danemarca.

Pariază gratuit pontul nostru: Ambele înscriu @ 2.00


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


De partea cealaltă, Danemarca este conştientă că trebuie să câştige acest meci pentru a sta liniştită pentru o calificare, aşa că ne aşteptăm ca nordicii să forţeze de la începu o posibilă victorie. Aceste ieşiri la joc probabil vor aduce goluri, dar cu siguranţă vor lăsa spaţii de care probabil vor profita sud-americanii.

Cota 2 16.06.2018. Peru – Danemarca

Peru şi Danemarca nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci oficial sau amical, aşa că vom avea parte de o premieră. Din acest motiv, recomandăm să evitaţi soliştii şi să pariaţi pe goluri de ambele părţi, la o cotă foarte bună, 2.00. Pronosticul merită pariat atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii