Urmareste-ne

Archive

Cota 2 26.04.2019. S-a intrat în linie dreaptă

Liverpool

Cota 2 de vineri 26.04.2019, Liverpool are nevoie de un miracol pentru a câștiga Premier League. Manchester City a trecut și de ultimul hop greu, victorie cu United în restanța de miercuri.

Pariază gratuit cota 2 de vineri, 26.04.2019

Liverpool – Huddersfield. H -3 @ 2.30

„Cormoranii” sunt într-o formă excelentă în această perioadă, Liverpool se regăsește în semifinalele Champions League, iar în Premier League este pe locul 2, la un singur punct de City. Klopp a redus spiritul de luptă la Liverpool, neamțul a făcut din echipa gazdă una de temut în Anglia și nu doar acolo. Dacă în anii trecuți Liverpool se bătea pentru vreun loc de Europa League și avea apariții sporadice prin competițiile europene, acum, „cormoranii” domină orice adversar pe care îl întâlnesc și au o rată a victoriilor excelentă.

Cota 2 din fotbal 26 aprilie 2019

Cei trei crai din față, Mane, Salah și Firmino, sunt într-o formă excepțională și au dovedit de-a lungul întregului sezon că pot perfora orice poartă. Liverpool este singura echipă neînvinsă pe propriul teren, având un bilanț de 15 victorii și două înfrângeri. Golaverajul de 48-10, trebuie să îi facă foarte atenți pe cei de la Huddersfield. Cum Liverpool nu depinde doar de ea în lupta pentru titlu, Klopp trebuie să alinieze un prim unsprezece foarte consistent pentru a obține o victorie așteptată de toată lumea.

Oaspeții sunt pe ultimul loc al clasamentului, vin după o serie de 7 înfrângeri consecutive, au doar 14 puncte acumulate și un golaveraj de 20-69. Din cele 69 de goluri primite până acum, Huddersfield a încasat 39 în deplasare. Nu doar că Huddersfield nu are vreo șansă diseară, singura problemă este motivarea jucătorilor lui Klopp. Neamțul trebuie să folosească cel mai bun unsprezece pentru că se apropie meciul cu Barcelona, iar jucătorii săi au nevoie de ritm de joc și de un moral excelent.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii