Urmareste-ne

Archive

Cota 2 de duminică, 14.04.2019, Se ascute lupta la titlu

Publicat

pe

Liverpool vs Chelsea

Cota 2 de duminică, 14.04.2019, Liverpool este pe două fronturi, se luptă pentru Champions League, dar și pentru Premier League. Dacă o să îi întrebăm pe fanii „cormoranilor”, atunci aceștia vor alege Premier League.

Pariază gratuit cota 2 de duminică, 14.04.2019

Liverpool – Chelsea. 1 & peste 1,5 goluri în meci @ 2.15

Liverpool nu a câștigat niciodată titlul în Premier League, ne referim aici în noul format, iar acesta rămâne dezideratul clubului, dar și al fanilor. Liverpool are două puncte avans în fața lui City, dar și un joc în plus. City are azi meci la Crystal Palace, iar cele trei puncte nu se câștigă așa ușor pe terenul lui Palace. Problema lui Liverpool este că joacă cu Chelsea, o echipă ce se află în vârf de formă, dar care a jucat ultimul meci joi, în Europa League.

Cota 2 din fotbal 14 aprilie 2019

Londonezii sunt și ei în lupta pentru locul 4, loc ce duce direct în Champions League. Însă aici este o luptă infernală, Chelsea simte în ceafă respirația lui Arsenal și a lui United, așa că trofeul Europa League rămâne un obiectiv destul de important. Pentru că acest trofeu te duce automat în sezonul viitor al Champions. Liverpool este singura echipă neînvinsă pe propriul teren, având un bilanț de 14 victorii și două rezultate de egalitate.

Golaverajul „cormoranilor” în aceste partide este de 46-10. Chelsea are probleme în deplasările din campionat, a pierdut până acum de șase ori, are un golaveraj negativ de 23-24, plus că a pierdut de trei ori în ultimele cinci astfel de partide. În meciul de la Londra s-a terminat 1-1, iar cinci din ultimele șase dueluri directe s-au terminat în „GG”.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii