Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cota 2 de joi, 01.11.2018. Un meci dublează miza

Bucurie gol FCSB, meci cu Hajduk
Bucurie gol FCSB, meci cu Hajduk

Cota 2 de joi, 01.11.2018. Dunărea Călărași are meci de sărbătoare astăzi cu FCSB, în Cupa României, primul în nocturnă din istoria județului.

La sfârșitul turului, Dunărea Călărași ocupă un loc călduț, la mijlocul clasamentului, iar dacă o ține tot așa are șanse foarte mari să evolueze și sezonul viitor în prima ligă din România. Gruparea din Călărași joacă foarte bine pe teren propriu și foarte rar a pierdut când a jucat în fața propriilor fani. Din acest motiv, ne așteptăm la un meci bun făcut de gazde, însă presiunea care există pe Dică s-ar putea să fie prea mare pentru gazde.


Cota 2 de joi, 01.11.2018

Dunărea Călărași – FCSB 2 @ 2.00


Cota 2 de joi, 01.11.2018

De partea cealaltă, FCSB a terminat turul pe locul doi în clasament, așa că ne așteptăm să vedem o echipă foarte motivată în acest meci, pentru a nu rata unul dintre obiective. Cum FCSB nu mai este pe primul loc și Gigi Becali a zis că atunci apar problemele pentru Dică, ne așteptăm ca jucătorii să tragă tare pentru a se califica și pentru a avea liniște la echipă. Cel mai probabil vom vedea un meci câștigat de oaspeți, așa că pariem pe o victorie a oaspeților.

Cota 2 de joi, 01.11.2018

Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, la București, în turul campionatului. Atunci, FCSB s-a impus fără mari probleme, scor 2-0, iar acum ne așteptăm ca istoria să se repete. Bookmakerii au fost foarte generoși și au oferit cota 2.00 pentru acest meci pentru un succes al oaspeților, iar noi suntem de părere că nu trebuie să lipsească această cotă de pe biletele de joc pe care le pregătiți astăzi, sau chiar să plasați un pariu single.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate