Urmareste-ne

Archive

Cota 2 de joi, 06.12.2018. Fotbal din Liga 1 Betano

Dan Alexa

Am ales pentru cota 2 de azi, un meci din Liga 1 România. Ambele echipe trec printr-o formă de moment dezastruoasă și au mare nevoie de victorie.

Dan Alexa a fost ținte numărul unu pentru Astra, atunci când patronul Niculae a vrut să-l dea afară pe Gigi Mulțescu. Dar Alexa nu s-a înțeles cu „astralii”, poate că s-a și gândit că poate comite vreo eroare luând o decizie pe repede înainte, poate că și jucătorii Dunării au avut contribuția lor în al face să rămână, dar de atunci lucrurile merg foarte rău la echipa din Călărași.

Astra s-a reorientat și s-a înțeles cu Costel Enache, care oricum era pe făraș la Botoșani din cauza rezultatelor slabe din acest an.


Cota 2 de joi, 06.12.2018

Călărași – Astra  gol în ambele reprize @ 2,03
Cota 2 de joi, 06.12.2018

Enache vorbește ok despre fotbal, este un antrenor ce nu pune vreo presiune mare pe echipa pe care o antrenează, nu face declarații împotriva jucătorilor, dar lasă de dorit la nivel managerial.

La Astra sunt alte cerințe acum, el trebuie să se impună, să conducă cu mână de fier echipa, pentru că dacă nu face acest lucru o să scape lucrurile de sub control, mai ales când ai jucători gen Denis Alibec în lot.

Astra are zero victorii în ultimele cinci etape obținute, este pe locul șapte în clasament, a ajuns la șase puncte de play-off și are un golaveraj de 18-16.

Cota 2 de joi, 06.12.2018

Dacă Dunărea Călărași nu scoate ceva pozitiv din acest meci, este posibil ca lucrurile să se complice foarte mult, pentr Alexa și compania. Dunărea a ajuns la nouă partide consecutive fără victorie, în campionatul național, iar marele noroc al lui Alexa, este că și rivalele la retrogradare se încurcă într-o veselie.

Dunărea este pe locul 12 cu 17 puncte, la doar patru puncte de adversara de astăzi, călărășenii nu au mai marcat în ultimele două partide de acasă vreun gol și se pregătesc de meciul sezonului pentru antrenorul lor.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii