Urmareste-ne

Archive

Cota 2 de luni, 14.01.2019. Duel de Serie A în Cupa Italiei

Publicat

pe

Atalanta

Un meci extrem de echilibrat se dispută astăzi în Cupa Italiei, Cagliari primește vizita băieților din Bergamo. Atalanta este mai în formă.

Doar că la ultimul joc direct, disputat la startul campionatului, Cagliari s-a impus la Atalanta cu scorul de 1-0. De altfel, Cagliari a câștigat ultimele trei dueluri directe cu Atalanta. Echipa din Bergamo se află la primul meci din Cupa Italiei, în timp ce Cagliari a trecut până acum de Palermo și Chievo. De fiecare dată scorul a fost același (2-1 pentru Cagliari).

Gazdele au marcat de fiecare dată în ultimele șapte dueluri cu Atalanta, disputate pe propriul teren. Ambele echipe au același număr de înfrângeri în Serie A, câte șapte de fiecare, doar că Atalanta stă mai bine la capitolul victorii, echipa din Bergamo reușind până acum opt astfel de rezultate.


Cota 2 de luni, 14.01.2019

Cagliari – Atalanta. GG & peste 2,5 @ 2.02
Cota 2 de luni, 14.01.2019

Atalanta se simte mult mai bine pe teren străin, până acum a acumulat 14 puncte în campionat și are un golaveraj de 24-20. Cagliari a acumulat doar 20 de puncte, dar măcar s-a distanțat un pic de locurile retrogradabile și astfel se poate concentra 100% la acest meci.

În meciurile de pe propriul teren, Cagliari se simte excelent, o singură echipă reușind să plece cu toate cele trei puncte până acum.

Cota 2 de luni, 14.01.2019

Napoli s-a impus cu 1-0 la Cagliari. Atalanta are o linie de atac formidabilă în acest sezon, Duvan Zapata, Ilicic și Alejandro Gomez, au marcat împreună 21 de goluri.

Atalanta este cea mai ofensivă echipă din Serie A, 13 din cele 19 etape de campionat s-au terminat cu rezultatul de peste 2,5 goluri marcate. La polul opus este Cagliari, care estre cea mai defensivă echipă din Serie A, gazdele au 13 etape al căror rezultat a fost de sub 2,5 goluri în meci.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii