Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Cota 2 de luni, 29.10.2018. Meci profitabil

Fotbalistii Petrolului isi saluta suporterii dupa meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si ASU Politehnica Timisoara, din cadrul Ligii a doua Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, duminica 16 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cota 2 de luni, 29.10.2018. Petrolul Ploieşti şi Farul Constanţa oferă un meci foarte dezechilibrat, în favoarea prahovenilor.

Petrolul Ploieşti are un obiectiv clar în acest sezon, să promoveze în prima ligă. În acest moment lucurile nu arată foarte roz, fiind pe locul şase, la patru puncte de podium. Cu toate acestea, această rundă aduce un adversar destul de accesibil, Farul Constanţa, care nu are forţa momentan să promoveze, ci doar vrea să se întărească pentru a ataca promovarea în sezoanele viitoare. Petrolul joacă foarte bine, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de prahoveni.


Cota 2 de luni, 29.10.2018

Petrolul – Farul H1 (-1,5 goluri) @ 1.90


Cota 2 de luni, 29.10.2018

De partea cealaltă, Farul Constanţa are ca obiectiv salvarea de la retrogradare şi petrecerea şi sezonului următor în a doua ligă. Momentan stă la limită, fiind prima echipă peste linia retrogradării în liga a treia. Ultimele două rezultate au fost pozitive, un egal şi o victorie, însă acum întâlneşte una dintre cele mai puternice formaţii din liga a doua şi probabil vom vedea un meci în care constănţenii nu vor avea prea multe ocazii de poartă.

Cota 2 de luni, 29.10.2018

Având în vedere obiectivele celor două echipe, dar şi forma momentului, suntem aproape siguri că Petrolul Ploieşti va obţine toate cele trei puncte. Dacă mai luăm în calcul şi faptul că se joacă la Ploieşti şi tot oraşul susţine echipa să revină în prima ligă, cel mai probabil vom vedea un meci în care Petrolul va câştiga la o diferenţă destul de mare de scor. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi luni la acest duel pe o victorie la handicap a gazdelor, la o cotă aproape de doi, care merită jucată single pentru a vă dubla suma pariată.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate