Urmareste-ne

Archive

Cota 2 de miercuri, 05.12.2018. „Tunarii” sunt de neoprit

Arsenal

Cota 2 de miercuri, 05.12.2018. Derby de zile mari, meciul începe de la ora 22:00 și ambele echipe sunt într-o formă bună, poate un plus mic pentru Arsenal.

Dar și echipa lui Mourinho este pe o pantă ascendentă, United s-a calificat pentru faza eliminatorie a Champions League, iar în campionat încearcă să se regăsească.

Manchester United vine după trei rezultate extrem de slabe, înfrângere în fața lui City (1-3) și două rezultate de egalitate, cu două echipe modeste: 0-0 împotriva lui Crystal Palce și 2-2 la Southampton.

United are și un golaveraj negativ de 22-23, iar până acuma a pierdut deja patru meciuri și a remizat în alte patru etape, dintr-un total de 14.


Cota 2 de miercuri, 05.12.2018

Manchester United – Arsenal peste 1,5 Arsenal @ 2,17
Cota 2 de miercuri, 05.12.2018

United este neînvinsă de patru etape pe propriul teren, însă problema „diavolilor” este că au primit șapte goluri, în patru din ultimele cinci etape pe care le-au disputat acasă. Arsenal arată foarte bine sub bagheta lui Unai Emery, „tunarii” au reacționat excelent tuturor cerințelor antrenorului spaniol, iar acum se bucură cu toții de rezultatele pe care le au împreună.

Arsenal nu a mai pierdut vreun meci de la startul noului sezon de Premier League, în etapa 1 și 2 „tunarii” au pierdut de fiecare dată, iar de atunci au disputat 19 partide în toate competițiile, din care patru au fost rezultate de egalitate, restul fiind victorii.

Cota 2 de miercuri, 05.12.2018

Arsenal și-a luat în serios și rolul de potențială câștigătoare a Europa League, loc ce le-ar asigura „tunarilor” prezența în ediția viitoare a Champions League. Arsenal a acumulat 30 de puncte până acum, are doar cele două înfrângeri din primele două etape, un golaveraj de 32-18 și este una din cele mai bune echipe de deplasare.

Arsenal a disputat nouă partide în deplasare, indiferent de competiție, într-un singur meci a marcat doar un gol, iar în restul au reușit cel puțin două per partidă, având o medie de 2,55 a golurilor marcate în deplasare.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii