Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cota 2 de miercuri, 31.10.2018. Profit de Halloween

Sursa foto: KPTV.com

Cota 2 de miercuri, 31.10.2018. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei se joacă în Cupa Ligii, unde West Ham primește vizita celor de la Tottenham.

West Ham nu trece deloc printr-o formă bună. londonezii au înscris un singur gol în ultimele trei meciuri i au făcut un egal, 1-1 la Leicester. Înainte de acest meci, au fost două înfrângeri, 0-1 cu Brighton și 0-1 cu Tottenham, dar în campionat. Acum, pe lângă forma proastă, West Ham are și foarte multe absențe, cele mai notabile fiind Carroll, Lanzini, Wilshere sau Yarmolenko. Având în vedere și problemele din campionat și faptul că Premier League este obiectivul principal, ne așteptăm să vedem un meci destul de modest din partea gazdelor.


Cota 2 de miercuri, 31.10.2018

West Ham – Tottenham 2 @ 2.43


Cota 2 de miercuri, 31.10.2018

Tottenham se descurcă mai bine decât adversarii, dar tot nu sunt la nivelul cu care și-au obișnuit fanii în ultimii ani. În ultima rundă, Tottenham a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Manchester City și s-a demonstrat încă o dată că nu au puterea să se bată cu echipele de top din clasament. Cu toate acestea, ne așteptăm să intre foarte motivați jucătorii pe teren în acest meci, pentru a spăla rușinea din ultimul meci și pentru a se lupta măcar pentru un trofeu.

Cota 2 de miercuri, 31.10.2018

Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost foarte echilibrate, Tottenham reușind de fiecare dată să înscrie în ultimele patru partide. Ultimul meci, din urmă cu 11 zile, a fost dominat clar de Tottenham dar scorul final a fost doar 1-0, deși diferența trebuia să fie mai mare. Și acum ne așteptăm la o victorie a celor de la Spurs, la o cotă excelentă, 2.43.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate