Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 15 mai 2019. Mizăm pe Liga 1

Cota 2 din 15 mai 2019. Sibienii de la Hermannstadt sunt pe val, au debutat pe noua arenă în etapa trecută, atunci când au și câștigat cu ilfovenii de la Chiajna. Urmează meciul cu Dinamo.

Cota 2 din 15 mai 2019

Un Dinamo fără vreo motivație suplimentară, fără jucători de mare excepție, fără vreun obiectiv imediat. Singurul lucru de care se leagă Mircea Rednic este locul 1 din play-out. Dar acesta este un obiectiv mult prea mic pentru un club cu tradiția lui Dinamo. Să nu uităm, Miriuță și-a declarat în multe rânduri simpatia pentru acest club, a fost respectat de Negoiță, a avut o șansă pe banca lui Dinamo, nu a avut vreun clinci cu Mircea Rednic, așa că ne putem aștepta la un prim unsprezece format din jucători care evoluează mai puțin, pentru a ajuta în vreun fel pe Hermannstadt.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din 15 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri suportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 din 15 mai 2019

Cine știe, în sezonul viitor când Dinamo speră să se bată la play-off, sibienii o să le întoarcă favoarea și vor evolua la fel în acele meciuri. Totuși, Hermannstadt a demonstrat în etapa trecută câtă nevoie a avut de noul stadion, sibienii au lovit de cinci ori barele porții adverse, au dominat în bună măsură acea partidă, iar scorul de 1-0, putem să spunem că a fost unul mincinos. Cum spectrul retrogradării este în continuare o problemă, Hermannstadt trebuie să facă tot posibilul pentru a câștiga acest meci.

Fără doar și poate că Hermannstadt are capacitatea necesară de a câștiga cu Dinamo de astăzi, chiar dacă bucureștenii au câțiva fotbaliști destul de buni, marea lor majoritate nu se ridică la nivelul pretențiilor lui Dinamo. Avem nevoie și de puțin noroc în acest meci, dar credem că este un pont destul de bun acesta. Mergem pe inspirația și dăruire lui Miriuță.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii