Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 16 mai 2019. Jupiler League ne aduce profitul

Cota 2 din 16 mai 2019. Avem trei meciuri din play-off-ul Belgiei, Genk se poate încorona campioană, Anderlecht speră la locul de Europa League, lui Boloni îi trebuie o victorie pentru a își asigura locul 3.

Cota 2 din 16 mai 2019

Standard Liege a ajuns la 4 înfrângeri consecutive, un dezastru pe toate liniile pentru echipa lui Răzvan Marin. Jocul nu iese, jucătorii par lipsiți de concentrare, suporterii și-au pierdut răbdarea, cam acesta este tabloul în care evoluează Standard. Brugge s-a trezit pe acest final de sezon și pare că are o șansă destul de mare la titlu. Doar că nu depinde doar de ea în această luptă. Brugge vine după o victorie extrem de importantă, 3-2 cu liderul Genk.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din 16 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri suportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 din 16 mai 2019

Problema este că Brugge se află la 3 puncte de locul 1 și nu are avantajul meciurilor directe. Antwerp trebuie să facă tot posibilul pentru a obține o victorie uriașă cu Gent. De la venirea antrenorului român, Antwerp a progresat lună de lună, iar acest lucru se vede și în linia de clasament a lui Antwerp. Gazdele nu au pierdut vreun meci pe propriul teren în acest play-off, iar golaverajul este unul pozitiv de 4-2. Gent este ultima clasată din play-off, dar a dat peste cap toate calculele acestei competiții, prin faptul că a câștigat la Standard în etapa trecută.

Anderlecht are o șansă mică la locul 4, dar pentru acest lucru are nevoie de 6 puncte din ultimele două etape. Problema este că și oaspeții au pentru ce lupta și astfel meciul se anunță unul infernal pentru Anderlecht. Surpriza neplăcută a acestui play-off este fără doar și poate Standard. Echipa lui Marin pleca cu o încredere mare în această competiție, dar ceva s-a întâmplat în ultima vreme și lucrurile au luat o turnură groaznică.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii