Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 17 iunie 2019. Europeanul U21 formează tichetul

Ieri am văzut 9 goluri marcate, după doar două partide disputate. Meciurile au fost foarte spectaculoase și avem aceleași așteptări și de la partidele de azi.

Cota 2 din 17 iunie 2019

Serbia și Austria fac parte dintr-o grupă cu Germania și Danemarca. Toate cele patru națiuni sunt cunoscute pentru interesul pe care îl acordă sectorului juvenil. Sârbii scot talente pe bandă rulantă, dar nu prea investesc în infrastructură, austriecii copiază modelul nemțesc și fotbalul lor a crescut destul de mult, Germania nu mai are nevoie de vreo prezentare, iar danezii investesc foarte mult în educația copiilor proprii și de aici implicit și în fotbalul de la cest nivel. Sârbii au o singură înfrângere în ultimele zece partide disputate, având în vedere că este o națională U21, în care jucătorii se pot schimba de la o lună la alta, acest șir de rezultate reprezintă un adevărat record.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din 17.06.2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri sportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 din 17 iunie 2019

Austriecii au pierdut doar de două ori în ultimele zece partide, iar în grupa de calificare la Euro au terminat fix în spatele Serbiei și astfel au jucat barajul. Serbia a scos 4 puncte din cele două dueluri cu Austria, iar victoria a fost obținută pe terenul austriecilor. Germania trebuie să debuteze cu o victorie, are parte de o generație nouă de jucători și astfel că automatismele din echipă sunt destul de afectate.

Nemții au un singur meci pierdut în ultimele 15 disputate, iar în meciurile directe cu danezii, nemții au trei victorii pe linie. Danemarca a început să dea rateuri chiar înaintea startului acestui turneu, danezii au 4 înfrângeri în ultimele șase partide disputate, iar în cele trei dueluri directe de până acum, Danemarca a marcat un singur gol.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii