Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 18 iunie 2019. Un singur meci pentru azi

Niponii debutează la Copa America. Sună destul de ciudat acest lucru, dar aceasta este lumea în care trăim, este într-o continuă schimbare.

Cota 2 din 18 iunie 2019

Mâine, poimâine, o să ne trezim că Argentina și Brazilia vor participa la Euro, nu se știe niciodată. De fapt, debutul mult așteptat este al celor din Chile, una dintre echipele favorite ale acestei competiții. Chile s-a impus în fața Argentinei în 2016, atunci s-a disputat în Statele Unite ale Americii, iar faptul că Chile a câștigat trofeul a fost o mare surpriză. În acest an, de departe pleacă cu prima șansă Brazilia. Datorită faptului că este țară organizatoare, dar mai ales datorită lotului de jucători. Chile trebuie să dea un răspuns celor din Uruguay, echipă ce s-a impus în primul meci cu 4-0 în fața naționalei Ecuadorului.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din 18.06.2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri sportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 din 18 iunie 2019

Să nu uităm un amănunt extrem de important, meciul dintre Japonia și Chile începe de la ora 02:00 în această noapte/dimineață. Din lotul deplasat de chilieni în Brazilia nu lipsesc: Isla, Medel, Vidal, Sanchez. Chile se bucură de niște fotbaliști cu o experiență importantă la nivel de fotbal european, iar acest lucru tinde să fie hotărâtor într-un fotbal din ce în ce mai tacticizat.

Japonezii au disputat două partide amicale în luna iunie, iar rezultatele au fost destul de bune. Însă o să ținem cont și de numele pe care le-au întâlnit: 0-0 cu Trinidad Tobago și 2-0 cu El Salvador. Ultimele cinci partide ale chilienilor s-au terminat în ”GG”, iar două dintre acestea au fost înfrângeri. În ultimele două dueluri directe dintre cele două formații, Japonia s-a impus într-un meci cu 4-0, iar în celălalt s-a consemnat un egal alb. Chile are neapărat nevoie de cele trei puncte, pentru Chile nu există un alt rezultat. Problema este că dă peste o națiune extrem de ambițioasă, ai cărei jucători dau cu adevărat totul pe teren.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii