Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 19 iulie 2020. Meci de totul sau nimic pentru Celta Vigo

Sursa foto: Facebook / Celta de Vigo

Cota 2 din 19 iulie 2020. Este ultima etapă în La Liga, iar câteva echipe au nevoie de 3 puncte pentru a fi sigure că-şi îndeplinesc obiectivul. Una dintre ele este Celta Vigo, care se deplasează la Espanyol, de la 22:00.

Espanyol e deja retrogradată

Cota 2 din 19 iulie 2020. Espanyol este ultima în La Liga şi şi-a făcut deja bagajele pentru liga secundă. Are opt înfrângeri consecutive, în care a marcat de doar două ori, şi e cu moralul la pământ. Contra Celtei a remizat de fiecare dată în ultimele 4 directe, dar acum situaţia e diferită.

Celta are doar varianta victoriei

Cota 2 din 19 iulie 2020. Celta e pe locul 17, primul deasupra poziţiilor care retrogradează. Vine după 6 runde fără victorie, în care a adunat doar 3 puncte din 3 egaluri. Dacă nu câştigă astăzi, riscă să retrogradeze, pentru că Leganes, următoarea clasată, la un singur punct distanţă, e în formă, cu 3 victorii şi o remiză în precedentele 4 etape. Celta trebuie să marcheze de cel puţin două ori, pentru a evita orice eentuală surpriză în finalul jocului. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,13.

Cota 2 din 19 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate