Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 19 iunie 2020. Ne dublăm banii cu un pariu solist

Cota 2 din 19 iunie 2020. Ne dublăm banii cu un pariu solist. Mizăm pe Norwich – Southampton, primul meci al zilei din Premier League. Duelul este programat de la ora 20:00 și se anunță extrem de echilibrat.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota 2 din 19 iunie 2020

  • Cota 2 din 19 iunie 2020 vine de la primul meci al zilei din Premier League. Norwich pare condamnată să retrogradeze la finalul actualului sezon. Se află pe ultimul loc și are doar 21 de puncte din 29 de meciuri. Diferența până la primul loc care se salvează este de șase puncte, care nu sunt multe, însă gazdele au de depășit alte patru echipe. Ceea ce este deocamdată imposibil de făcut.

Ne dublăm banii cu un pariu solist

  • Ne dublăm banii cu un pariu solist și mizăm pe Southampton, cu toate că nu o duce nici ea foarte bine, chiar dacă se află departe de zona roșie. Locul 14 este unul foarte slab. Oaspeții au însă valoarea necesară pentru a se impune în această seară.

Norwich – Southampton 2 @ 2,26

+ posts

Promotii