Urmareste-ne

Archive

COTA 2 din 2 august 2020. Începe ascensiunea dinamovistă?

COTA 2 din 2 august 2020. După o lungă pauză, Dinamo va juca din nou în play-out-ul Ligii 1. Din câte se pare, jucătorii au scăpat de COVID şi se vor chinui să scape şi de retrogradare, dar programul va fi infernal şi misiunea aproape imposibilă. FC Voluntari – Dinamo se joacă de la 21:30.

Voluntari nu e în formă

COTA 2 din 2 august 2020. Voluntari e liniştită. Are 5 puncte peste locul de baraj şi e foarte aproape să scape matematic de retrogradarea directă. A reînceput în forţă la reluarea campionatului, dar uşor-uşor s-a „stins” şi a ajuns la 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri. Lipsa unui pericol iminent de retrogradare i-a făcut pe băieţii lui Mihai Teja să o lase mai moale.

Dinamo trebuie să înceapă de undeva

COTA 2 din 2 august 2020. Dinamo a chemat SMURD-ul Mulţescu pentru a o salva de la retrogradare. Pare o misiune imposibilă. 7 meciuri în două săptămâni şi jumătate. Programul e încărcat şi obositor. Iar Dinamo are de recuperat 5 puncte faţă de Iaşi (pe loc de baraj) şi 10 faţă de locurile salvatoare. Are cinci meciuri în minus… ceea ce ar putea fi un avantaj. Prima şansă de puncte e azi, în faţa unui formaţii care nu prea mai câştigă. „Dinamo câştigă cel puţin o repriză” are cota 2,27.

COTA 2 din 2 august 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii