Urmareste-ne

Archive

COTA 2 din 22 iulie 2020. Două goluri în prima repriză sunt suficiente

COTA 2 din 22 iulie 2020. Penultima etapă din Premier League se încheie astăzi, cu două partide foarte interesante: Manchester United – West Ham, de la 20:00, şi Liverpool – Chelsea, de la 22:15. Cota 2 vine din primul meci, în care o victorie le duce pe gazde pe loc de Liga Campionilor.

Manchester poate urca pe locurile de Liga Campionilor

COTA 2 din 22 iulie 2020. Manchester United e acum pe 5, la egalitate de puncte cu Leicester, dar cu un joc mai puţin. Practic, un singur punct le asigură „diavolilor” urcarea pe locurile de Liga Campionilor. Calificarea propriu-zisă se va decide oricum în ultima rundă când Manchester United şi Leicester se întâlnesc în meci direct. United va căuta victoria, iar în 4 din ultimele 5 etape s-a desprins repede, marcând de cel puţin două ori înainte de pauză.

West Ham nu mai are emoţii cu retrogradarea

COTA 2 din 22 iulie 2020. West Ham e pe 16, la 3 puncte de primul loc retrogradabil, dar se poate considera scăpată de griji. Cum golaverajul este principalul criteriu de departajare în Premier League, West Ham cu -13 e imposibil de depăşit şi de Aston Villa (-26), şi de Watford (-27). „Regula“ cu două goluri pe tabelă înainte de pauză s-a menţinut şi în 4 din ultimele 5 partide ale lui West Ham, excepţie făcând înfrângerea 0-1 cu Burnley. Aşadar, mergem şi noi pe varianta „peste 1,5 goluri în prima repriză”, la cotă 2,07.

COTA 2 din 22 iulie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii