Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 27.11.2019. Stanciu se duelează cu Inter

Inter

Cota 2,00 din 27 noiembrie 2019. Cu o victorie în meciul de azi, Slavia Praga poate prinde locul de Europa League. Un lucru fantastic dacă ne gândim că din grupa echipei la care evoluează și Stanciu mai fac parte Barcelona și Dortmund. Lille are o revanșă de luat după meciul tur, dar Ajax nu prea face concesii.

 

Cota 2,00 din 27 noiembrie

  • Leipzig este într-o formă extrem de bună, atât în campionat, dar și în Champions. Dacă Bundesliga este o competiție de anduranță, Champions este una de care pe care, însă Leipzig face față cu brio. Nemții pot pune capăt emoțiilor calificării în primăvara Champions, doar dacă obțin un singur punct în meciul de azi. Benfica nu s-a regăsit sezonul acesta, chiar dacă pleca cu aceleași șanse precum adversarul de azi, lusitanii au fost o echipă mult prea modestă.

Cota 2,00 din 27 noiembrie

  • Ajax, Chelsea și Valencia au în comun același lucru, împreună au câte 7 puncte în clasament. Grupa pare una nebună, niciuna dintre cele trei echipe nevrând să cedeze în lupta pentru cele două locuri. Azi, Chelsea are meci direct cu Valencia, iar dacă „lăncierii” se vor impune la Lille, un lucru destul de posibil, vom avea două echipe scăpate în câștigătoare.
  • Slavia este în situație echipei noastre naționale, nu bate pe nimeni în grupa sa, dar are șanse de calificare în Europa League. Diferența dintre Inter și Slavia este de doar două puncte, dacă Stanciu și compania se impun azi, totul o ia razna în grupa aceasta. Inter pare o echipă de neoprit, dar în Italia. Italienii sunt cea mai slabă echipă de deplasare, au două înfrângeri, însă au marcat în ambele partide.

Cota 2 din 27.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare