Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 5 iulie 2020. Atalanta e favorită la Cagliari

Cota 2 din 5 iulie 2020. Runda cu numărul 30 din Serie A propune un duel interesant între Cagliari şi Atalanta. Meciul începe la ora 20:30, iar oaspeţii sunt favoriţii tuturor bookmakerilor, dar şi ai noştri.

Cagliari, o singură victorie în ultimele 5 meciuri „acasă”

Cota 2 din 5 iulie 2020. Cagliari e a zecea în Serie A şi vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere, dar toate au fost împotriva unor echipe mai slab clasate, printre care Spal, ultima clasată. Pe teren propriu, are 4 partide fără victorie în precedentele 5 meciuri disputate pe teren propriu.

Atalanta, cel mai bun atac din Serie A

Cota 2 din 5 iulie 2020. Atalanta e pe patru şi e aproape calificată în Liga Campionilor, având 12 puncte peste AS Roma, următoarea clasată. Oaspeţii au cea mai ofensivă formaţie din campionat, cu 82 de goluri marcate până acum. Prin comparaţie, al doilea atac este cel al lui Lazio, cu 66 de reuşite. Atalanta are 5 victorii consecutive şi este favorită şi azi. „Atalanta conduce la pauză” are cota 1,98.

Cota 2 din 5 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii