Urmareste-ne

Archive

Cota 2 din 9 iulie 2020. Harry Kane aduce dublarea banilor

Cota 2 din 9 iulie 2020. Etapa cu numărul 34 din Premier League propune un duel interesant între Bournemouth şi Tottenham, de la 20:00. Oaspeţii sunt mari favoriţi la victorie.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bournemouth, cu un pas în Championship

Cota 2 din 9 iulie 2020. Bournemouth e penultima în clasamentul Premier League şi nu pare capabilă să se salveze de la retrogradare. Mai mult, în disputa de astăzi porneşte cu şansa a doua în faţa unui Tottenham care nu vrea să rateze Europa. Gazdele sunt măcinate de accidentări, jumătate din apărare fiind indisponibilă.

Kane a „reînviat” după pauza forţată

Cota 2 din 9 iulie 2020. Harry Kane e principala gură de foc a lui Spurs. Pandemia a venit la fix pentru vârful englez, care a putut să se recupereze din accidentare. Kane e golgheterul echipei, cu 13 reuşite în 26 de prezenţe. E de aşteptat să înscrie şi astă-seară într-un meci destul de uşor. „Harry Kane marchează” are cota 2,00.

Cota 2 din 9 iulie 2020

+ posts

Promotii