Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cota 2 din tenis pentru 15 iunie 2019

Cota 2 din tenis pentru ziua de 15 iunie 2019 este formată din trei meciuri care se dispută pe iarbă la turneele masculine de la Queen, în calificări, Halle, tot în calificări și Stuttgart în semifinale.

 

Cota 2 din tenis pentru 15 iunie 2019

Primul meci al zilei este cel între Jan Lennard Struff și Matteo Berretini în semifinalele turneului de la Stuttgart. Cei doi au făcut un turneu excelent pe o suprafață rapidă care la prima vedere pare că îl avantajează pe puternic Struff. Neamțul are un serviciu colosal și a reușit deja să treacă de Denis Shapovalov și Lucas Pouille, jucători în fața cărora pleca cu șansa a doua. Berrettini i-a eliminat în schimb pe Nick Kyrgios, Karren Khachanov și Denis Kudla având evoluții constant bune pe durata întregii săptămâni. Betmag recomandă la acest meci o cotă de 1.33 pentru minim un set câștigat de Jan Lennard Struff.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din tenis pentru 15 iunie 2019

Cota 2 din tenis pentru 15 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Cota 2 din tenis pentru 15 iunie 2019

Al doilea meci al zilei se desfăşoară în calificările turneului de la Halle și îi are în prim plan pe Denis Kudla și pe Thomas Fabbiano. Americanul a făcut un turneu bun la Stuttgart, fiind eliminat doar de Mateo Berrettini după ce în rundele inaugurale l-a învins pe francezul Gael Monfis. Kudla este un specialist al jocului pe iarbă și poate produce surprize importante, în timp ce un jucător precum Thomas Fabbiano nu poate emite pretenții. Betmag recomandă o cotă de 1.35 pentru un succes al americanului.

Ultimul meci al zilei pe biletul cota 2 este cel între Ivo Karlovic și Peter Polansky. Croatul s-a descurat întotdeauna bine pe iarbă, având evoluții constant bune în ultimii ani pe această suprafață, în timp ce Polansky este un jucător care activează mai mult în turnee de tip Challenger fără să impresioneze în mod deosebit acolo.

Karlovic se bazează în continuare pe serviciul puternic care pe iarbă prinde alte dimensiuni și poate oricând să scoată din turneu jucători importanți.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii