Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cota 2 din tenis pentru ziua de 11 iunie 2019

Cota 2 din tenis pentru ziua de 11 iunie 2019 este formată dintre trei partide masculine care se dispută la Stuttgart. Turneul german este cel mai important turneu pe iarbă disputat în această săptămână, iar specialiștii suprafeței rapide se întrec la turneul german.

 

Cota 2 din tenis pentru 11 iunie 2019

Prima recomandare a zilei vine de la partida Jan-Lenard Struff și Denis Shapovalov în turul inaugural de la Stuttgart. Shapovalov a demonstrat în perioada junioratului că este un jucător excelent pe iarbă și se poate bate pentru titluri importante pe iarbă. Betano recomandă o cotă de 1.25 pentru minim un set în dreptul lui Șhapovalov.

 

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din tenis 11 iunie 2019

Cota 2 din tenis 11 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Cota 2 din tenis pentru 11 iunie 2019

A doua recomandare a zilei vine de la partida dintre Feliciano Lopez și Lucas Pouille. Spaniolul a avut mari probleme în fața lui Puetz și Bublik, fiind la un pas să piardă în fiecare meci câte un set. Lopez a avut un sezon greu și nici pe iarbă nu pare a fi la nivelul din alți ani. Ibericul nu a strălucit, fiind lent în multe momente, iar meciul cu Pouille va fi o adevărată provocare. Francezul are și el un serviciu excellent și poate pune probleme.  Pouille l-a învins cu 2-1 în 2017, pe iarba de la Stuttgart într-un meci în care francezul a pierdut primul set și a revenit. Betmag recomandă o cotă de 1.35 pentru minim un set Pouille.

Ultima recomandare a zilei vine de la partida dintre Alexeyi Popyrin și Milos Raonic în primul tur de la Stuttgart. Raonic este un specialist pe iarbă cu un serviciu excelent care va da peste un tânăr australian fără rezultate notabile pe iarbă. Raonic a jucat deja la Stuttgart în proba de dublu alături de Robert Lindstedt, cei doi reușind să treacă în runda următoare după un meci câștigat cu 2-0.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii