Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Cota 2 din tenis pentru ziua de 13 iunie

Cota 2 din tenis pentru ziuea de 13 iunie 2019 este formată din două meciuri care se dispută pe iarbă la turneul masculin de la Stuttgart și S-Hertogenbosch.

 

Cota 2 din tenis pentru 13 iunie 2019

Primul meci al zilei este cel între Stefanos Tsitsipas şi Nicolas Jarry. Grecul este mare favorit la turneul din Olanda şi va da peste un specialist pe zgură cu rezultate bune în această primăvară. Tstitsipas a arătat un nivel de joc excelent pe toate suprafeţele în acest an şi a reuşit astfel să pătrunde în Top 10. Betano oferă o cotă de 1.57 pentru un succes cu 2-0 în dreptul lui Tstsipas.  Cei doi jucători se întâlnesc în premieră în circuitul ATP. Nicolas Jarry ocupă locul 60 în clasament, iar Stefanos Tsitsipas este pe locul 6 în lume în acest moment.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din tenis pentru ziua de 13 iunie

Cota 2 din tenis pentru ziua de 13 iunie

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Cota 2 din tenis pentru 13 iunie 2019

Al doilea meci al zilei se desfăşoară la Stuttgart şi  îi are faţă în faţă pe Gilles Simon şi pe Felix Auger-Aliassime. Canadianul este în creştere de formă în acest sezon şi se poate lăuda cu rezultate bune pe zgură şi pe hard. Gilles Simon nu a avut deloc un sezon convingător având multe momente de inconstanţă care l-au costat eliminarea prematură în multe runde inaugurale.

Simon a trecut în turul precedent de neamţul Peter Gojowczyk, într-un meci în care a avut de recuperat un set. Auger-Aliassime a trecut fără mari emoţii de Ernest Gulbis, într-un meci în care letonul nu a reuşit niciun break în faţa lui Aliassime. Betmag recomandă o victorie a lui Auger-Aliassime la o cotă de 1.53

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii