Urmareste-ne

Archive

Cota 2 pentru ziua de 13 august 2019. Trei pentru profit

Publicat

pe

Cota 2 pentru 13 august 2019. Meciul din PAOK și Ajax a fost și este capul de afiș al acestor preliminarii. Turul s-a terminat nedecis, dar „lăncierii” pleacă cu un mic avantaj.

Cota 2 pentru ziua de 13 august 2019

Ajax și-a schimbat o parte dintre jucători, printre cei care și-au făcut apariția în primul unsprezece la Ajax, este și al nostru Răzvan Marin. Acesta a demonstrat în Belgia că este un caracter foarte bun, că își face treaba foarte bine, că joacă un fotbal de nivel înalt. Răzvan este de departe și liderul echipei naționale, nici nu are cum să fie vreun altul. Are anumite probleme de a se adapta la fotbalul prestat de Ajax, dar toată lumea are mare încredere în el și îi arată această încredere prin lucruri concrete. Meciul cu PAOK este unul foarte greu, „elenii” au fotbaliști excelenți și experimentați.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din 13.08.2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri sportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 pentru ziua de 13 august 2019

Faptul că returul se desfășoară în Olanda, poate să devină un lucru esențial pentru PAOK. Am putea să ne trezim, la finalul acestei seri, că Olanda rămâne fără echipă în Champions League, chiar dacă anul trecut a avut două în grupe, și una în semifinale. Copenhaga a remizat la Belgrad și astfel o obligă pe Steaua Roșie să iasă la joc în această seară.

Belgrădenii sunt nevoiți să înscrie neapărat la Copenhaga, dar în cele două deplasări ce le-au jucat în Champions, Steaua a marcat un singur gol și a primit două. Copenhaga și-a câștigat ultimele trei partide de acasă, iar în ultimele două nici nu a primit vreun gol. Brugge a reușit să câștige meciul tur, Dynamo Kiev a pierdut în Belgia cu scorul de 0-1, un scor extrem de surprinzător. Dynamo vine și după o înfrângere în derby-ul cu Șahtior, dar probabil că această a fost o înfrângere programată, în dorința gazdelor de azi de a își pregăti meciul cu Brugge.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii