Urmareste-ne

Archive

Cota 2 pentru ziua de 18 iulie 2019. „Vulcanul din Bănie”

Craiova

Cota 2 pentru 18 iulie 2019. Oltenii se pregătesc intens de returul din Europa League, suporterii vin să-și încurajeze echipa, iar jucătorii promit că vor face spectacol.

Cota 2 pentru ziua de 18 iulie 2019

Însă, așa cum este în fotbal, e bine să nu tratăm adversarul de sus. Am văzut zilele trecute un lucru care nu ne-a plăcut, Martic a participat la un eveniment alături de fani, după această întâlnire, Martic a declarat că: „Trebuie să câștigăm, jucăm cu un adversar mai slab cotat și trebuie să câștigăm la scor”. Sigur, această declarație are darul de a te motiva, de a te face să ai încredere în tine, dar trebuie să ai și grijă la ceea ce declari, pentru că fotbalul te pedepsește foarte repede. Noi, cei care vorbim despre fotbal, vorbim despre pariuri sportive, noi suntem cei ce avem acest drept.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din 18.07.2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri sportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 pentru ziua de 18 iulie 2019

Ne înșelăm dacă avem încredere prea mare în Craiova, ne pierdem banii noștri, dar ei dacă își tratează adversarii de sus, ei își înșală fanii, își păcălesc suporterii și se păcălesc pe ei. Sperăm să nu fie cazul și azi. Oltenii au arătat o poftă bună de joc, Craiova a prestat un fotbal decent, dar are mari probleme pe faza defensivă. Nu spunem acest lucru pentru faptul că a încasat 4 goluri în două partide, acest fapt este unul evident dacă te-ai uitat la meciurile oltenilor.

Însă, suntem de acord că echipa din Azerbaijan este una destul de modestă. Fotbalul din acea zonă, nu este unul bun, se bagă mulți bani în fotbaliști, dar aceștia nu sunt niște jucători de vreo calitate rară. Ce ne așteptăm?! Păi, nu prea vedem vreun spectacol desăvârșit, poate că emulația din tribune o să se transmită și la jucători, dar aceștia trebuie să fie foarte concentrați. La ce a jucat Craiova în ultima vreme, pare că nu o să scape fără gol primit, așa că trebuie să se pregătească de ce este mai rău.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii