Urmareste-ne

Archive

Cota 2 pentru ziua de 23 august 2019. La Liga ne aduce profitul

Grup jucători Sevilla

Cota 2 pentru 23 august 2019. Campionatul Spaniei ne propune două partide pentru azi, Sevilla a debutat perfect în noua ediție de campionat, iar cei de la Villarreal au fost parte din cel mai tare meci al primei etape.

Cota 2 pentru ziua de 23 august 2019

Lopetugiu s-a întors în fotbal după experiențele Real Madrid și naționala Spaniei. Este de notorietate scandalul mediatic care a fost între Lopetegui și Federația Spaniolă de Fotbal, după aceea, antrenorul spaniol a dat peste cap și Realul din Madrid. Acum, acesta și-a găsit contract acolo unde trebuie, la Sevilla. Andaluzii i-au întins o mână de ajutor și cu siguranță că Lopetegui o să facă tot ce depinde de el pentru binele acestui club. Sevilla nu a stat la discuții în prima etapă, Espanyol nici nu prea s-a apropiat de poartă în acel meci, iar andaluzii s-au impus cu scorul de 2-0.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota 2 din 23.08.2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri sportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 pentru ziua de 23 august 2019

Linia de trei atacanți ai Sevilliei este una extrem de interesantă, de Jong, Nolito și Ocampos. Granada a făcut parte din cel mai spectaculos meci al primei etape, gazdele au scos un 4-4 la Villarreal, după un meci extrem de atractiv. De altfel, Granada a reușit doar victorii în amicalele din această vară, iar rezultatul din prima etapă este doar o consecință a muncii bine depuse. Levante a pierdut la Alaves, dar acel meci a fost la discreția echipei din Valencia.

Levante a avut dublul ocaziilor de poartă, și-a dominat adversara la posesie, dar nu întotdeauna câștigă echipa ce domină jocul. Mayoral și Leon sunt atacanții pe care se bazează Levante. De partea cealaltă, Villarreal pare să nu învețe din greșelile trecutului recent. Submarinul galben pierde aiurea puncte pe propriul teren, iar la final, atunci când o să se tragă linie, Villarreal s-ar putea să aibă mari probleme.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii