Urmareste-ne

Archive

Cota 2 pentru ziua de 30 iulie 2019. CFR trebuie să marcheze

Cota 2 pentru 30 iulie 2019. Cu acest deziderat trebuie să plece la drum echipa noastră, dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci totul se poate complica. Privim cu încredere meciul echipei noastre.

Cota 2 pentru ziua de 30 iulie 2019

Clujenii au capacitatea de a marca diseară, tot ce trebuie să facă este să profite de greșelile care vor apărea în jocul celor de la Maccabi. Israelienii sunt obligați să facă acest lucru, că vor începe agresiv, că vor aștepta momentul potrivit, tot trebuie să riște odată și odată. Atunci trebuie să intervină inteligența fotbaliștilor noștri, un astfel de fotbalist este George Țucudean. Nu știm dacă o să fie titular, dar pe bancă este prezent. Fazele fixe, când suntem noi pe atac, sunt cheia jocului CFR-ului.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Cota de 2 din 30.07.2019

Recomandăm casa de pariuri online Superbet

Descarcă AICI aplicația Superbet, casa de pariuri online numărul 1 în România. Toți românii joacă la această agenție pentru că are cea mai diversificată ofertă la pariuri sportive, cote bune la loto, sute de jocuri de cazinou online și cea mai tare aplicație la ora actuală. Dacă ești client nou, primești 500 RON bonus automat la primele tale trei depuneri.

Cota 2 pentru ziua de 30 iulie 2019

Chiar dacă a câștigat manșa tur cu 2-0, Dinamo Zagrb s-a cam chinuit în Georgia. Croații au jucat doar pe contraatac și în foarte multe momente s-au lăsat dominați de campionii Georgiei. Poate că acum, fiind în fața propriilor fani. Cei de la Dinamo vor face și ei spectacol. Ciprioții s-au impus cu 1-0 în Muntenegru, rezultatul nu a fost unul mincinos, doar că și muntenegrenii au avut șansa lor.

Aceștia au ratat un penalty, prin Stefan Nikolic, în minutul 69. Returul nu este unul de complezență pentru ciprioți. Aceștia au mare nevoie de gol marcat, campionii Muntenegrului au cel puțin aceeași calitate ca și ei și acest lucru îi face să aibă încredere într-o remontada. Sutjeska nu are ritm de joc, meciul din tur fiind și primul din noul sezon, dar și muntenegrenii sunt conștienți de șansa pe care o au și știu foarte bine că puteau să plece de la un rezultat de egalitate azi.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii