Urmareste-ne

Archive

Cota 2 Superbet 06.06.2018. Mizăm pe goluri la Belgia – Egipt

Publicat

pe

Cota 2 Superbet 06.06.2018. Pentru astăzi am identificat o cotă extrem de atractivă la partida dintre Belgia și Egipt, care va începe la ora 21.45. Mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca, la o cotă de 2.20.

Cota 2 Superbet 06.06.2018. Belgia – Egipt

Naționala Belgiei, una dintre echipele cotate cu șanse mari la Cupa Mondială, își continuă seria meciurilor amicale dinaintea turneului final cu o partidă în fața Egiptului. Va fi al doilea din cele trei meciuri de pregătire stabilite de diavoli pentru această perioadă. Seria a început cu o remiză în fața Portugaliei, fără goluri, dar una extrem de spectaculoasă, și se va încheia în fața naționalei din Costa Rica, pe 11 iunie. Observăm, așadar, că selecționata pregătită de Roberto Martinez și-a selectat adversari pe măsura celor de la Cupa Mondială. La turneul final, Belgia va lupta în grupa G cu Anglia, Tunisia și Panama.

Pariază gratuit pontul nostru: GG @ 2.20


Deschide AICI un cont rapid și legal la Superbet

  Depune și pariază între 40 lei și 500 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești jumătate din miză înapoi


Revenind la meciul de astăzi, Belgia și Egipt se înfruntă pentru a treia oară în istorie. Primele două confruntări au trecut în continul egiptenilor, într-un moment în care Belgia nu avea însă o echipă de temut. Au fost tot două meciuri amicale, primul în 1999, câștigat cu 1-0 de egipteni, iar al doilea în 2005, câștigat cu scorul de 4-0 de faraoni.

Cota 2 Superbet 06.06.2018. Belgia – Egipt

În continuare văduvită de prezența lui Mohammed Salah, Egipt dispută ultimul meci amical înainte de Cupa Mondială. Faraonii încearcă să pună capăt seriei de cinci meciuri fără victorie, care datează din ultima etapă a preliminariilor. Remiza de atunci cu Ghana, scor 1-1, a fost urmată de două eșecuri în meciuri amicale: 1-2 cu Portugalia și 0-1 ccu Grecia. În actuala perioadă de pregătire, selecționata pregătită de argentinianul Hector Cuper a înregistrat două remize, deși adversarii nu au fost de prim rang: 1-1 cu Kuweit și 0-0 cu Columbia. La Cupa Mondială, Egipt va juca în grupa A, alături de Rusia, Arabia Saudită și Uruguay.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre zilnice

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii