Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 1 decembrie 2019. Derby la retrogradare

Cota 2,00 din 1 decembrie 2019. Chindia este una dintre cele mai ok echipe ale Ligii 1, dar are atât de multe probleme în apărare, încât locul din clasament reflectă exact adevărul. Clinceniul este pe un trend ascendent, dar nu obține victorii din partidele disputate în Liga 1. CFR a fost egalată la puncte de Astra și Viitorul poate să treacă peste clujeni la un singur punct.

 

Cota 2,00 din 1 decembrie

  • Chiar dacă joacă și CFR-ul diseară, cele mai mari așteptări le avem de la duelul ce se dispută la retrogradare. Chindia și Clinceni vor juca acest meci ca și cum este ultimul, ambele au impresia că îl pot câștiga și nu concep un alt rezultat. Chindia a pierdut complet busola de la meciul cu FCSB, târgoviștenii au făcut o super primă repriză atunci, dar s-au văzut bătuți în cea de-a doua. La acea vreme, Chindia spera la play-off, dar acum speră în salvarea de la retrogradare.

Cota 2,00 din 1 decembrie

  • Clineci și-a renovat stadionul și poate disputa partidele de acasă chiar în localitate. Un lucru extrem de important fiind acesta, Clinceni a și reușit câteva rezultate foarte bune în cele două partide disputate, iar retrogradarea nu mai este o soluție pentru ilfoveni. Meciul de azi, noi credem că o să fie unul tare spectaculos, Chindia joacă un fotbal foarte avâtat la Ploiești, iar Clinceni are câțiva tineri extrem de buni pe contraatac.
  • Clujenii s-au pregătit pentru o luptă cu FCSB și Craiova, dar s-au trezit cu Astra și Viitorul. Giurgiuvenii sunt cea mai în formă echipă din Liga 1, Astra se bazează foarte mult pe jocul lui Budescu și Alibec, iar libertatea pe care le-o oferă Andone, este una benefică și pentru grup. Clujul vine după meciul cu Lazio, acolo unde a jucat foarte bine, dar a pierdut cu 0-1. Hermannstadt nu are capacitatea de a o încurca pe CFR.

Cota 2 din 01.12.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii