Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 1 noiembrie. PSG dă recital

Di Maria, PSG

Cota 2,00 din 1 noiembrie 2019. Super campioana Franței este iar într-un supe moment, PSG s-a distanțat deja în clasamentul Ligue 1, iar în Champions League lucrurile merg din ce în ce mai bine. Hoffe a ajuns la 3 victorii consecutive, gazdele sunt o echipă invincibilă momentul acesta.

 

Cota 2,00 din 1 noiembrie

  • PSG, 27 de puncte, după un bilanț de 9 victorii și două înfrângeri, așadar sezonul din Ligue 1 nu este unul perfect. Chiar și în aceste condiții, PSG domină de o manieră impresionantă din nou, nimeni, dar nimeni, nu poate face față asaltului lui PSG, atunci când jucătorii campioanei au chef de fotbal.
  • Dijon este ultima clasată cu 9 puncte, a marcat doar 5 goluri până acum, dar nu a primit exagerat de multe, doar 12. Dijon nu pierde de trei etape pe propriul teren, iar acest lucru le-a dat un mic imbold jucătorilor echipei gazdă. În aceste trei etape, Dijon nici măcar nu a primit gol.

Cota 2,00 din 1 noiembrie

  • Hoffe este pe drumul cel bun, echipa pare că a trecut peste șocul despărțirii de antrenorul său, iar acum lucrurile reintră într-un normal. Hoffe a reușit trei victorii consecutive, dintre care două au fost colosale. Una cu Bayern, una cu Schalke. Hoffe a marcat în toate aceste trei partide, cel puțin două goluri per meci. Până în acest moment, Hoffe nu are un bilanț pozitiv acasă, golaverajul este și el negativ, dar perspectiva este bună în vederea meciului de diseară.
  • Paderborn este ultima clasată cu 4 puncte, are o singură victorie în tot sezonul, aceasta fiind obținută chiar în ultima etapă de campionat. Oaspeții au scos un singur punct din deplasările de până acum, iar pentru meciul de azi, Paderborn are nevoie de foarte mult noroc.

Cota 2 din 01.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare