Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 1 octombrie. Jucăm 3 meciuri din Liga Campionilor

Sevilla vs Atletico Madrid
Sevilla vs Atletico Madrid

În afara celor de la Atletico Madrid, restul cluburilor ce se află pe acest bilet sunt destul de ok, nu fac parte dintr-o clasă superior valorică. Atalanta a făcut cunoștință cu Champiosn League în cel mai crunt mod. Meciul de la Belgrad este decisiv pentru Steaua, echipă ce a pierdut în prima rundă.

 

Cota 2,00 din 1 octombrie. Bergamo fierbe în așteptarea partidei

  • Echipa din Bergamo este ultima din grupă, după ce a fost pulverizată la Zagreb, de către Dinamo. Croații s-au impus cu 4-0, după ce au reușit un meci fantastic. Atalanta nu a suferit vreun șoc după acest meci, ba din contră, în campionat a scos 7 puncte din 9 posibile, după ce a evoluat și în două deplasări. Echipa din Bergamo se descurcă excelent acasă, dar un meci de Champions te solicită altfel, plus că adversarul are așa multă experiență, încât are și prima șansă.
  • Lokomotiv a scos cel mai bun rezultat posibil în primul meci, atunci când s-a impus la Leverkusen cu 2-1. Cu 3 puncte dintr-o astfel de deplasare, într-o grupă cu Juventus și Atleti, cu siguranță că ai o șansă bună la primăvara europeană. Lokomotiv este un club mare, dar un club mare din EST, așa că nu poate face față cu „balaurii” din grupă.

Lokomotiv poate înscrie lejer un gol, meci infernal la Belgrad

  • Atletico se cam chinuie prin Primera, jocurile sunt câștigate destul de greu, dacă sunt câștigate, iar construcția are cel mai mult de suferit. Plecarea lui Griezmann a lăsat un gol imens, poate și cea a lui Rodri, sau a lui Godin, dar asta este viața. Simeone schimbă lucrurile din mers, dar este de așteptat ca cei de la Atleti să sufere în acest sezon.
  • Steaua Roșie este un exemplu demn de urmat și de ai noștri conducători, doar că aceștia se uită doar la cluburi precum Barcelona, astfel că exemplele pe care le putem urma, rămân undeva în eter. Meciul cu Oly este unul greu, dar steliștii din Belgrad au capacitatea de a câștiga un astfel de duel, plus că și publicul contează enorm pe „Maracana”.
  • Olympiakos a scos un egal cu Tottenham, dar jocul putea aduce și o victorie nesperată, însă nu a fost să fie. Grecii au o echipă extrem de experimentată și la cum arată lucrurile se pot gândi lejer la faza eliminatorie din Europa League. Totuși, stadionul din Belgrad are o caracteristică aparte: „sperie pe oricine”.

Cota 2 din 01.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare