Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 10 noiembrie. Super meciuri pentru azi

City vs Liverpool
City vs Liverpool

Cota 2,00 din 10 noiembrie 2019. Marele meci din Premier League, Liverpool primește vizita lui City. Serie A ne propune Juventus vs AC Milan. Iar din Ligue 1 ne vine Marseille vs Lyon. În toate aceste trei partide sperăm să vedem multe goluri, calitatea fotbaliștilor implicați este una imensă, așa că totul este pregătit.

 

Cota 2,00 din 10 noiembrie

  • Liverpool se poate distanța de City la 9 puncte, după doar 12 etape disputate. „Cormoranii” s-au activat pe modul „câștigare Premier League” încă de la startul competiției, Liverpool nu vrea nimic altceva în acest sezon. „Cormoranii” sunt într-o formă de invidiat, în meciurile de Champions, Liverpool nu se implică așa cum o face în cele din campionat.
  • City vrea performanță în Europa, faptul că Pep Guardiola nu a prins vreo finală cu City în toți acești ani, a declanșat o emulație imensă la Manchester. „Cetățenii” sunt conectați 100% la Liga Campionilor, dar asta nu înseamnă că se vor da din fața lui Liverpool. Ambele echipe au super loturi, doar că la City se văd jucători de calitate și pe banca de rezerve.

Cota 2,00 din 10 noiembrie

  • Juventus trebuie să-i dea răspunssul lui Inter. „Bătrâna doamnă” are un meci destul de lejer, trebuie să câștige împotriva unui Milan care nu se regăsește sezonul acesta. Diferența dintre cle două mari cluburi ale Italiei, este una imensă. Milan poate câștiga acest meci, doar dacă Juventus nu îl tratează cu seriozitate.
  • Marseille este la doar două puncte de locul secund, sezonul acesta de Ligue 1 este mai echilibrat ca niciodată. Diferența dintre Angers, locul secund în Franța și Nice, echipă ce se află pe locul 11, este de doar 4 puncte. PSG este deja desprinsă în câștigătoare, dar pentru cele trei locuri ce duc în Europa, două de Champions și unul de Europa League, se vor bate și cele două cluburi ce se întâlnesc azi. Lyon este în creștere de formă, iar acest lucru o să ajute duelul de azi.

Cota 2 din 10.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare