Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 10 octombrie. Preliminarii Euro 2020

Bale, Țara Galilor

Gata, începe nebunia. Etapele se scurg destul de repede, miza devine din ce în ce mai mare și naționalele vor la Euro 2020. Nu este loc de greșeli, fiecare dintre echipele implicate în partidele selectate de noi speră la ceva, de aceea credem că o să avem parte de dueluri extrem de frumoase.

 

Cota 2,00 din 10 octombrie. Meciuri decisive pentru azi

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Austria are parte de o grupă extrem de complicată, austriecii se luptă cu alte 4 echipe pentru cele două locuri disponibile. Pe lângă adversarul întâlnit azi, mai sunt Polonia, Slovenia și Macedonia de Nord. Austriecii sunt clasați destul de ok, pe locul 3 cu 10 puncte, la doar 3 puncte de liderul Polonia. Austria este o echipă de propriul teren, are 6 astfel de puncte câștigate și un golaveraj de 7-1.
  • Israelul este pe penultimul loc, dar a strâns 8 puncte până acum. Forma de moment este una extrem de slabă, nu a câștigat vreunul din ultimele trei meciuri, iar două dintre acestea au fost înfrângeri. Golaverajul este de 11-11, asta ne demonstrează că Israelul are destule probleme în apărare.

Ungaria poate da peste cap calculele, Croația este pe un trend pozitiv

  • Croația s-a redresat din mers și a ajuns la șefia grupei sale, meciul de azi cu Ungaria se anunță destul de greu. Croații au primit gol în 4 din cele 5 etape disputate, dar au și marcat în toate meciurile în care au evoluat. Croația are două victorii acasă, problema este că a primit gol de fiecare dată.
  • Ungaria este într-o perioadă extraordinară, investițiile făcute în infrastructură se dovedesc extrem de benefice. Ungurii au 9 puncte acumulate, iar dacă reușesc să nu piardă duelul de azi, atunci își vor depune cu adevărat candidatura la calificare. O să fie greu, dar trebuie să aveți grijă cu Ungaria, poate scoate un punct din acest duel.
  • Slovacia este obligată la victorie, cu trei puncte acumulate, slovacii pot urca și pe primul loc, în funcție de jocul rezultatelor. Bale și compania au și ei un deziderat, acesta fiind Euro 2020. Galezii au 6 puncte și speranțe foarte mari. Problema lor este reprezentată de partide disputate în deplasare, până acum nu au reușit vreun punct din acest gen de partide.

Cota 2 din 10.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii