Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 10 septembrie. Duel tare în Albion

Kane, Anglia

Anglia ne-a demonstrat că este o forță, generația de jucători pe care o are Anglia, este și peste cea a spaniolilor și a italienilor. Cristiano și compania au multe puncte de recuperat, clasamentul îi obligă, iar Ucraina îi ține în joc de glezne. Islanda are parte de o deplasare dificilă.

 

Cota 2,00 din 10 septembrie. Anglia are un singur obiectiv

  • Trei victorii din tot atâtea meciuri disputate, cam aceste este bilanțul englezilor. Aceștia au parte și de o grupă ușoară, niciuna dintre echipe neavând puterea de a se lupta cu Sterling și compania. Englezii au un golaveraj de 14-1, iar în meciurile de acasă este și mai bun: 9-0.
  • Ultimul adversar de teapa kosovarilor care a reușit să marcheze în Anglia, a fost Slovacia. Acest lucru s-a întâmplat în 2017, de atunci, englezii nu au primit vreun gol, pe propriul teren, cu vreo echipă de eșalon secund. Anglia și-a câștigat grupa de Liga Națiunilor, după ce s-a înfruntat cu Spania și Croația.

Cristiano trage Portugalia după el

  • Portugalia a jucat finala de Liga Națiunilor, a reușit să și câștige acea finală. De aici și următoarea idee, Portugalia este pe locul 2 în grupa sa, dar are doar trei partide disputate. În comparație, Ucraina este liderul acestei grupe și are cinci partide disputate. Chiar și așa, ucrainienii au acumulat 13 puncte, iar portughezii se află la cota 5.
  • Portugalia este obligată să câștige cu Serbia, Luxemburg și Lituania, altfel lucrurile se pot complica extrem de tare. Ucraina pare destul de puternică în acest moment, are un golaveraj excelent de 11-1, iar în meciurile de acasă a spulberat deja Serbia, scor 5-0.
  • Albania are capacitatea de a se motiva și de a încurca vreuna din cele trei favorite din grupă. Albanezii au câștigat 6 puncte până acum , dar au făcut acest lucru cu echipele ce se află pe ultimele două locuri. Islanda este obligată la victorie, cum Franța și Turcia au meciuri ușoare, islandezii dau un adevărat test în meciul de azi.

Cota 2 din 10 septembrie 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare