Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 11 noiembrie. Fotbal puțin pentru azi

karlsruhe aue2

Cota 2,00 din 11 noiembrie 2019. Avem două partide din ligile secunde din Germania și Franța, plus meciul ce închide etapa din prima ligă a Greciei. Lens este în anticamera locurilor ce duc în Ligue 1. Lens are o serie bună de rezultate, dar are de recuperat ceva puncte. Cu o victorie în meciul de azi, Aue se apropie de podiumul din Bundesliga 2.

 

Cota 2,00 din 11 noiembrie

  • Larissa ocupă ultimul loc de play-off din Grecia, gazdele sunt neînvinse în ultimele cinci etape, iar această serie bună le dă dreptul la speranță. Chiar dacă sezonul abia a început, Larissa are doar două înfrângeri la activ. Lamia a obținut o victorie importantă în ultima etapă, 1-0 cu Volos. Lamia este o echipă inexistentă în deplasările de până acum, oaspeții au un golaveraj de 1-11 și 4 înfrângeri din tot atâtea partide disputate. Larissa a primit doar 3 goluri pe propriul teren, iar în ultimele trei partide acasă, gazdele nu au pierdut.

Cota 2,00 din 11 noiembrie

  • Lens a acumulat 11 puncte din ultimele cinci etape disputate, forma bună de moment a oaspeților a avut efect și în clasamentul din Ligue 2. Lens este pe locul 5 în clasament, dar la doar două puncte de liderul Lorient. Lens a pierdut într-o singură deplasare de până acum, 0-2 la Troyes. Golaverajul celor 7 etape de deplasare este unul ok, 11-7, plus că Lens a acumulat 12 puncte din 21 posibile. Rodez este la jumătatea clasamentului în liga secundă, ocupă locul 11 cu 18 puncte, dar în același timp este și o echipă extrem de imprevizibilă. Rodez a pierdut un singur meci de pe propriul teren.
  • Aue a pierdut contactul cu primele două clasate, dar este destul de aproape de locul ce poate duce la baraj. Oaspeții au câștigat doar două partide din ultimele cinci etape, iar golaverajul este unul destul de modest, 19-18. Oaspeții au o singură victorie în cele 6 deplasări de până acum, iar acest lucru a tras-o pe Aue în jos. Karlsruher este o echipă fără vreun obiectiv clar, în ultimele cinci etape de Bundesliga 2 gazdele au remizat pe linie. Un lucru pozitiv despre gazde este faptul că au pierdut doar un singur meci de acasă, iar ultima oară când au pierdut acasă cu Aue, a fost undeva în 2006.

Cota 2 din 11.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare