Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 11 octombrie. Scoatem profit din preliminariile Euro 2020

ronaldo

După ce am avut succes ieri, încercăm și azi să ne dublăm banii din portofel. Portugalia se pregătește de spectacol, meciul cu Luxemburg ne poate aduce un scor fluviu. Muntenegru și Bulgaria se duelează pentru a scăpa de ultimul loc din grupa lor. Ucraina își consolidează poziția de lider.

 

Cota 2,00 din 11 octombrie. Portugalia face spectacol

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Muntenegru nu a bătut pe nimeni în grupa sa, același lucru este valabil și pentru Bulgaria. Ambele echipe au reușit câte două rezultate de egalitate și astfel că locurile pe care le ocupă în clasament sunt extrem de meritate. Muntenegru a primit gol în toate partidele de până acum, dar și Bulgaria a făcut acest lucru.
  • Bulgarii au cam rămas mult în urma noastră și a ungurilor, vecinii noștri nu investesc în infrastructură, se bazează doar pe forma de moment a celor de la Ludogoreț și în rest nimic. Fotbalul lor este la un nivel extrem de scăzut. Muntenegrenii au avut mereu jucători buni, însă aceștia se pierd extrem de ușor pe parcursul carierei lor, continuitatea nu este o bază la Muntenegru.

Plus încă două meciuri care nu au un afiș atât de bun, dar contribuie la profit

  • Portugalia trebuie să profite de meciul cu Luxemburg, nu se știe cum o să conteze și golaverajul în grupă, plus că o victorie la un scor mare poate conta la moralul fotbaliștilor. Portugalia se luptă cu două naționale din Est, Ucraina și Serbia. Primii și-au luat deja un avans bun, în timp ce sârbii se țin scai de Cristiano și compania.
  • Ucraina este neînvinsă până în acest moment, după ce a remizat în prima etapă cu Portugalia, scor 0-0, Ucraina a câștigat pe linie toate partidele avute. Golaverajul acestei echipe este de 11-1, singura echipă ce a reușit să-i perforeze poarta fiind naționala statului Luxemburg.
  • Ucrainienii nu au cum să dea cu piciorul acestei șanse imense, portughezii au remizat cu ei și cu Serbia, iar diferența de 5 puncte dintre Ucraina și Portugalia este destul de decisivă. Ucraina poate face un scor ok în această seară.

Cota 2 din 11.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii