Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 11 septembrie. Rapidul suferă din greu

Amir Jorza, Rapid

Stratul de sezon a dat toate planurile peste cap la echipa lui Danie Pancu. Rapidiștii sunt într-o letargie totală și se îndepărtează pe fiecare etapă ce trece de obiectivul numit promovare. Meciul de cupă se anunță extrem de dificil, Dunărea este condusă de pe bancă de Pustai, iar acesta are suficientă experiență pentru a își conduce echipa spre victorie.

 

Cota 2,00 din 11 septembrie. Cupa României pe tichet

  • Să le luăm pe rând, Pancu a promis un joc bun, o echipă ce o să evolueze ofensiv, o echipă ce se poate bate lejer la promovare. Ce s-a întâmplat din toate aceste promisiuni? Nimic. Jocul este unul extrem de lent, sunt anumite faze de poartă pe parcursul meciurilor, dar în general ele sunt ratate cu seninătate de fotbaliștii Rapidului.
  • Chestiile acestea: „Nu știm nimic despre Farul, ei sunt echipa „Dosarele X”, tratarea de sus a unui adversar precum Viitorul Pandurii Tg Jiu, acestea sunt lucruri care ambiționează echipele acestea. Jucătorii adverși se motivează foarte mult pentru că joacă împotriva Rapidului, dar dacă antrenorul le arată și aceste declarații ale lui Pancone, atunci se motivează la maxim.

Pancu și Rapid au un obiectiv clar

  • Turnu Măgurele arată extrem de bine, au lot, bani, infrastructură, iar aceste lucruri ajută enorm un club. UTA a ales excelent banca tehnică, Balint demonstrând în sezoanele trecute că are stofă de antrenor. Petrolul a transferat doar fotbaliști cu experiență și are un antrenor ce a manageriat cluburi de Liga 1, plus un patronat ce oferă resurse importante.
  • Cupa a fost un obiectiv important pentru Rapid, în sezonul acesta, suporterii vor să joace cu o echipă din Liga 1, dacă s-ar putea FCSB sau Dinamo, atunci obiectivul a fost îndeplinit. Rapid nu are forța de a face vreo minune, nu se poate spune că, Rapid are o șansă bună la trofeu.
  • Dunărea a început extrem de slab noul sezon, Pustai a reușit să redreseze corabia și acum echipa a intrat în normal. Nu știm exact ce obiectiv au călărășenii în această competiție, dar se vor bate în meciul de azi. Dunărea simte că lucrurile nu sunt în regulă la Rapid și poate să profite de acest lucru. Întrebarea este: Dunărea are resurse financiare de a evolua și în Cupa României? Aceste deplasări implicând niște costuri.

Cota 2 din 11 septembrie 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare