Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 12 noiembrie. Petrolul își continuă ascensiunea

FC Argeș
FC Argeș

Cota 2,00 din 12 noiembrie 2019. Pentru meciul de azi, cel cu ACS Viitorul Târgu Jiu, Petrolul trebuie să evolueze la un alt nivel. Echipa din Târgu Jiu ne-a demonstrat până acum că are suficientă calitate în a pune probleme echipelor ce se bat la promovare. Ploieștenii au un lot foarte experimentat.

 

Cota 2,00 din 12 noiembrie

  • Problemele par că s-au îndepărtat de Petrolul, este liniște la echipa lui Stoican. Fotbalul nu este el unul extraordinar, dar echipa obține rezultate și ăsta este cel mai important lucru. Petroliștii nu pierd de 4 etape consecutive, timp în care au avut și 3 victorii. În meciurile de pe propriul teren, Petrolul a reușit să obțină 11 puncte, nu este un bilanț extraordinar, dar nici nu a pierdut foarte multe. Ploieștenii au o singură înfrângere acasă, iar în ultimele cinci astfel de partide, nu au pierdut cu nimeni.

Cota 2,00 din 12 noiembrie

  • Oaspeții au început să gâfâie în ultima vreme, vin după două înfrângeri consecutive, înfrângeri ce au afectat și golaverajul la general: 18-20. Viitorul Târgu Jiu a obținut 8 puncte din deplasările de până acum, însă este o echipă ce primește destul de ușor gol. La lucruri pozitive vă spunem că, Viitorul este o echipă reactivă, o echipă ce nu cedează dacă este condusă, o echipă ce în general reușește să înscrie în meciurile pe care le dispută.
  • Meciul o să fie unul închis, fiind o etapă intermediară ambele formații nu vor alerga ca nebunele pentru puncte. Plus că jucătorii de la Petrolul au și ei o vârstă. Experiența acestora începe să se vadă din ce în ce mai mult, iar pe parcursul acestui campionat, Petrolul o să aibă un cuvânt greu de spus.

Cota 2 din 12.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare