Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 12 octombrie. Grupa noastră pe tichet

Avem nevoie de spanioli, ei se gândesc la o calificare doar cu victorii pe linie, iar noi sperăm așa să se întâmple. Norvegienii vor da totul pentru un rezultat de egalitate, sperăm să nu iasă acest lucru. Suedia nu trebuie să se încurce în Malta, iar italienii au parte de un meci dificil.

 

Cota 2,00 din 12 octombrie. Calcule peste calcule

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Spania predă fotbal în grupa noastră, până acum a reușit victorii pe linie, are un golaveraj impresionant de 17-3, și nu are cum să piardă calificarea dintr-o astfel de grupă. Nu că celelalte echipe sunt foarte slabe, dar nu sunt nici la nivelul Spaniei. Ibericii au primit două goluri în deplasările de până acum, dar au marcat un total de 8.
  • Norvegienii sunt pe locul 4 cu 9 puncte, au o singură înfrângere până acum, dar rezultatele de egalitate sunt cele ce treg naționala Norvegiei în jos. Nordicii au remizat în 3 din cele 6 partide de până acum, iar în meciurile de acasă sunt neînvinși. De altfel, Norvegia a ajuns la un total de 13 partide fără înfrângere pe propriul teren, un lucru extrem de ok.

Italia este pe un drum bun, Suedia nu se poate împiedica

  • Suedia nu are voie să se încurce în Malta, dacă se întâmplă acest lucru, atunci noi putem să profităm la maxim, dacă batem Norvegia, dar și Suedia în meciurile directe de la București. Suedezii au o singură victorie afară din 3 partide disputate, și aceea este cu Insulele Feroe, scor 4-0.
  • Italia nu stă la discuții cu nimeni, după ce a trecut printr-o perioadă grea, după ce a stat să înghită multe chestii urâte, Italia pare să fie din nou pe un drum bun. Italienii și-au găsit un lot cu care să reușească să defileze într-o grupă de preliminarii. Cu o nouă victorie azi, Italia este ca și calificată la Euro 2020.
  • Grecia vine după cinci partide fără victorie, dintre care trei au fost înfrângeri. Cele 5 puncte obținute o mențin pe Grecia pe locul 5, penultimul din grupă. Grecii au scos 4 puncte din deplasările de până acum, dar nu credem că are capacitatea de a scoate vreunul azi.

Cota 2 din 12.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii