Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 12 septembrie. SUA a părăsit careul de Ași

Real Madrid baschet

După foarte mult timp, americanii au spus pas semifinalelor de Cupa Mondială. Era de așteptat, SUA nu a arătat nimic la acest turneu final. Noi am crezut că înfrângerea o să vină la meciul cu Brazilia, o echipă extrem de spectaculoasă. Însă a venit la un meci cu o națională ce are jucători extrem de inteligenți.

 

Cota 2,00 din 12 septembrie. Baschetul este la putere

  • Semne de slăbiciune au fost încă de la partida cu Turcia. Americanii au câștigat acel duel cu foarte mult noroc, după ce turcii au ratat patru aruncări libere pe final de partidă. Poate că și lotul deplasat în China a fost unul modest, dar așa se întâmplă la aceste competiții în general. NBA este în perioada de pregătire acum, iar marile nume din această competiție nu sunt lăsate la echipa națională.
  • Sârbii au suferit la capitolul defensivă. Adversarele nu prea s-au ridicat la nivelul lor, iar atunci când au dat de greu totul s-a terminat. În fazele preliminare, Serbia s-a duelat cu Filipine, Angola, Puerto Rico și Italia, până aici victorii pe linie. Au urmat meciurile cu Spania și Argentina, două echipe la fel de bune, aici sârbii au clacat.

Campionatul Mondial din China

  • Cum ambele echipe au arătat lacune mari, este posibil să vedem multe coșuri marcate, mai ales că vor juca oameni ce nu prea au această șansă în general. Noi cam asta vedem la acest meci, un over destul de mare.
  • Polonia și-a depășit condiția în China, era greu de crezut că „leșii” pot face mai mult la acest turneu final. Practic nu au obținut vreun rezultat mare, în meciurile importante disputate. Totuși, de remarcat este victoria din grupe cu China, țara organizatoare, plus că în baschetul din China se investesc foarte mulți bani.
  • Cehia a fost considerată surpriza acestei competiții, dar nu pare chiar așa. Victoriile cu Turcia și Brazilia au fost impresionante, dar au fost „un foc de paie”. Grecia, Australia și SUA i-au adus cu picioarele pe pământ pe cehi. Poate că programul a fost unul infernal, dar cehii nu se pot ridica la nivelul formațiilor întâlnite. Cele două victorii de care vorbeam, par obținute și cu mult noroc, într-o anumită conjunctură.

Cota 2 din 12 septembrie 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii