Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 13 noiembrie. „Șepcile Roșii” sunt într-o pasă bună

Cluj Arena
Cluj Arena

Cota 2,00 din 13 noiembrie 2019. Adrian Falub a reușit să redreseze corabia numită „U” Cluj, echipa sa joacă un fotbal din ce în ce mai bun și acest lucru se vede și în rezultatele obținute. Este o perioadă extrem de grea, toate echipele ce și-au propus promovarea sezonul acesta au meciuri directe unele cu celelalte.

 

Cota 2,00 din 13 noiembrie

  • Clujenii sunt neînvinși de trei etape, în acest timp au obținut o victorie și trei rezultate de egalitate. Egalurile sunt cu trei rivale, Rapid, UTA și Mioveni, iar victoria a fost obținută în meciul cu Pandurii. În meciurile de pe propriul teren, „U” a reușit să scoată doar 9 puncte, un număr extrem de mic. Concordia este o echipă extrem de imprevizibilă, are în ultimele cinci etape trei victorii și două înfrângeri. Ilfovenii nu contează în partidele din deplasare, oaspeții au strâns doar două puncte până acum.

Cota 2,00 din 13 noiembrie

  • Derby în Banat, Ripensia primește vizita lui Poli Timișoara. Ambele echipe sunt destul de jos în clasament, dar în acest moment sunt peste linia roșie a retrogradării. Ripensia are 18 puncte, Poli 20. Oaspeții vin după două victorii consecutive, iar în acest timp nu au primit vreun gol. Ripensia este neînvinsă de patru runde, gazdele au obținut 6 puncte în acest timp. În meciurile din sezonul trecut, fiecare echipă și-a câștigat meciul de pe terenul rivalei.
  • Dunărea Călărași a scos 10 puncte din ultimele 4 etape, un bilanț excelent, dacă ne și gândim la ce start de sezon a avut Dunărea Călărași Aceste 10 puncte sunt și singurele obținute de echipa gazdă în partidele de pe propriul teren. Argeșenii și-au schimbat atitudinea după venire lui Ionuț Badea. Poate că „atitudine” este un cuvânt prea mare, dar Badea a reușit să aducă o liniște ce și ea la rândul său aduce rezultate pozitive.

Cota 2 din 13.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare