Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 13 octombrie. Ponturile care ne aduc profitul sunt aici

Austria

Scoțienii nu au voie să facă vreun pas greșit cu San Marino, una dintre echipele slabe din Europa. Nici Scoția nu este la vreun nivel înalt, dar are pretenții de echipă mare. Slovenia are parte de un meci decisiv, Austria este la doar două puncte în față. Galezii speră la calificare, doar victoria îi menține în cărți.

 

Cota 2,00 din 13 octombrie. Oaspeții contribuie la profit

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Scoțienii au decăzut enorm de mult, dacă la nivelul echipelor de club lucrurile se mai mișcă, naționala a ajuns să aibă emoții într-un meci cu San Marino. Scoțienii nu își găsesc acel ceva, acel ceva care să-i facă să joace un fotbal agresiv acasă, un fotbal ce le poate aduce câteva puncte bune din acest gen de partide. San Marino are înfrângeri pe linie și zero goluri marcate, nu ne-ar mira să-l înscrie azi pe primul.
  • Slovenia a acumulat 11 puncte în grupa sa, însă acestea nu sunt suficiente pentru o calificare la Euro. Slovenii sunt la doar două puncte de adversara de azi, așa că acest meci are un iz decisiv. Slovenii nu au pierdut cu nimeni acasă, având un bilanț de două victorii și un rezultat de egalitate, golaverajul fiind de 6-3.

Mizăm pe Austria și Croația

  • Austriecii puteau mai mult în această grupă, dar și-au complicat situația prin înfrângerile din primele etape. Între timp, Austria și-a revenit, a strâns 13 puncte din 15 posibile și s-a cocoțat pe locul secund din grupă. Austriecii nu prea s-au simțit bine în deplasările de până acum, dar dacă obțin un egal azi, atunci totul este ok.
  • Bale nu reușește să tragă naționala după el, galezii se zbat în partea secundă a clasamentului, dar păstrează șanse bune de calificare. Galezii sunt la doar 3 puncte de locul secund, loc ce este ocupat de slovaci.
  • Croația menține speranțele intacte tuturor adversarelor din grupă, croații nu au reușit să se distanțeze în grupa lor. Au un avans mic de 3 puncte, dar măcar jocul a început să funcționeze în ultima vreme. Faptul că s-au retras câțiva fotbaliști dintre cei care au fost la Cupa Mondială, a afectat un pic și jocul echipei.

Cota 2 din 13.10.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii