Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 13 septembrie. Dubla de vineri

Lille
Lille

Mizăm pe Franța și Germania, pe campionatele din aceste țări. Lille se pregătește de Champions League, acolo unde a ajuns după un sezon excepțional. Meciul cu Angers se anunță unul dificil, oaspeții fiind într-o formă de invidiat. Wolfsburg încearcă un sezon de neuitat, pentru acest lucru are nevoie de constanță.

 

Cota 2,00 din 13 septembrie. Lille are un singur obiectiv

  • Lille este dovada clară că atunci când ai un sezon de excepție, urmează un altul de tranziție. Lille este o echipă iubită, are noroc de niște fani ce o încurajează pe tot parcursul meciului, iar acest lucru este extrem de important. Lille are două victorii și două înfrângeri, victoriile fiind obținute acasă.
  • Angers este pe un nesperat loc 4, dar în partidele de acasă are un singur meci și prin urmare o înfrângere. Un 0-6 la Lyon. Angers trăiește, ca și anul trecut, din meciurile pe care le dispută pe propriul teren. Lille trebuie să forțeze victoria, un alt rezultat nu prea este bun, mai ales că urmează săptămâna Champions League.

Wolfsburg întâlnește o echipă ce a macat în fiecare meci

  • Duelul infirmeriilor pline, cam așa se poate caracteriza meciul dintre Dusseldorf și Wolfsburg. Oaspeții sunt într-o formă bună momentul acesta, cu o nouă victorie, Wolfsburg își consolidează poziția de pe podium. Cele două goluri primite ne indică și o organizare extrem de bună, doar că adversarele întâlnite au fost destul de modeste.
  • Wolfsburg are un singur meci în deplasare, iar în acela s- consemnat o victorie la scor: 3-0 la Hertha Berlin. Oaspeții s-au impus și în ultima deplasare directă, scorul fiind de 3-0, întâlnirea având loc în sezonul trecut. Cum aceste prime etape le priesc, iar țintarul le-a fost darnic, oaspeții trebuie să profite și de acest duel.
  • Gazdele au avut un început fulminant, 3-1 la Bremen. De atunci, Dusseldorf a legat două înfrângeri consecutive, dar măcar cu gol marcat de fiecare dată. Fiind un sezon infernal, Dusseldorf are mare nevoie de punctele obținute acasă. Credem mult într-un meci cu goluri de ambele părți.

Cota 2 din 13 septembrie 2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare