Urmareste-ne

Archive

Cota 2,00 din 14 noiembrie. Obligați să câștige

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo, pregătit să facă un meci mare și cu Irlanda

Cota 2,00 din 14 noiembrie 2019. Cristiano Ronaldo este obligat să facă tot posibilul pentru a trage Portugalia după el. Meciul cu Lituania, nu trebuie să le pună probleme portughezilor, însă sârbii abia așteaptă un pas greșit al acestora. Franța vrea cu ardoare primul loc în grupă, dar are nevoie de un rezultat bun al Islandei.

 

Cota 2,00 din 14 noiembrie

  • Portughezii au doar trei victorii într-o grupă destul de lejeră, Cristiano Ronaldo evoluează încă la un nivel înalt, iar acest lucru ar putea să conteze enorm în performanțele imediate ale Portugaliei. Cele două egaluri de acasă cu Serbia și Ucraina, sunt și cele două rezultate ce trag echipa gazdă în jos. Fiind un meci cu un adversar modest, Portugalia nu se poate încurca în această seară. O victorie la handicap de un gol, este un pariu ce trebuie jucat pe toate biletele.

Cota 2,00 din 14 noiembrie

  • Cât de mult contează pentru Franța înfrângerea din Turcia, dar acum a început să conteze și egalul de acasă cu otomanii. Ceva s-a întâmplat cu Franța la cele două partide cu Turcia, nu este posibil să ai lotul pe care îl are Franța și să iei doar un punct din două meciuri cu un adversar ok. Șansele la locul 1 sunt destul de mici, Turcii sunt pe val în acest moment și pare că nimeni și nimic nu poate să-i oprească. Franța o să câștige la handicap această partidă, Moldova a marcat doar două goluri și a primit 22.
  • Serbia s-a comportat decent în grupa sa, sârbii au un total de 10 puncte într-o grupă cu Ucraina și Portugalia. Să fim sinceri, nimeni nu credea la startul preliminariilor că sârbii vor avea capacitatea de a trece peste una din cele două adversare, dar au șanse destul de bune. Serbia o să-și câștige și ea meciul de azi, iar totul se va decide în ultima etapă de preliminarii.

Cota 2 din 14.11.2019

Pariază Cota 2,00 la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare